Working day

5:25

Työpäiväni tuntuvat tällaisilta nykyään vaikka ei olekaan fyysistä... Tuli vähän lyhyt ja hätäinen, mut menköön!

8.50   579 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

daredevil 12.09.2009
Nuo ääniefektit on tosi hauskoja! :) Minkähänlaista työtä sä oikein teet? Lieneekö jotain pirun reikien poraamista tai jotain sellaista... Messuosasto on pakko saada kasaan ennen ehtoota kun pomo vahtaa vieressä että nyt meni väärin pentele :D
0   +1 +2
 
BullHill mja 24.01.2009
Joo'o. vähän on ahdistavaa tunnelmaa työpäivälle..stressi uhkaa..sountrack painajaisuneen, jossa duunaa loputonta urakkaa. Kello tikittää taustalla, mutt viisarit ei vaan etene, ei edes kahvitaukoa osoittimet lähesty. Hyvin tehtyä äänimaisemaa
0   +1 +2
 
9
Fantasy music 13.01.2009
Tos noita jo on osuvia kommentteja ,mut kyllä vahvasti aiheuttaa tunneväristyksiä,loppua kohti loistava.
0   +1 +2
 
Zim0 10.01.2009
itse kuuntelen ambienttia. onhan tämä sitä. tässä vain vähän kaivaa pieni tasapaksuisuus. tai siis että olisin odottanut jotain muuta. jotain muuttuvaa enemmän tai jotain päätöstä. soundit ovat kyllä hyvät muuten ja näin.
0   +1 +2
 
9
_IQ_ 10.01.2009
Tässä on alussa mainio tunnelma, mutta intro-osuus oli meikäläisen mieleen liian pitkä ja toistaa liikaa samoja soundeja. Tässä laitetaan kuuntelija tosissaan odottamaan milloin homma lähtee käyntiin - ja eihän se lähde koska kyseessä on tasaisen paksu työpäivä! Normaalia haasteellisempi kuunneltava, mutta laadultaan mainio biisi.
0   +1 +2
 
7
Tharen 10.01.2009
Alku oli lupaava mutta homma ei kyllä edennyt yhtään mihinkään. Vasta lopussa päin alkoi jotain tapahtumaan. Pidän ambientista kovastikin mutta, ehh... En oikein saanut tästä mitään irti. Potentiaalia tällä on kovastikin, biisi olisi ehkä vaan kaivannut lisää tarttumapintaa, tai sitten olen väärä henkilö arvostelemaan tätä ^^
0   +1 +2
 
marccus 09.01.2009
Alun kellon nakutuksesta tuli mieleeni Stingin Russians biisi, mutta siihen ne yhtäläisyydet sitten loppuivatkin. Tunnelma on ahdistava, mutta teema ei tunnu etenevän oikein mihinkään suuntaan. Vaikea arvioitava, mutta mulle tää ei kolahtanut.
0   +1 +2
 
8
--mono-- 08.01.2009
Minulle täysin vieras musiikkityyli. Jostain syystä tästä tuli työnteko mieleen. Ehkä olisi voinut olla enemmän variaatiota.
0   +1 +2
 
Sweetie 08.01.2009
Nimi kuvastaa kappaletta kyllä aivan loistavasti. :P Sopii tähän aamuun kun pihassa piikataan kaivinkoneella niin että koko kämppä tärisee. Jotenkin kun sais nauhalle sellaista soundia mikä tärisyttää betonibunkkerin perustuksia ni sopis kyllä tähän loistavasti.

Muuten kappaleesta, ensimmäisenä sattuu korvaan bassosoundi joka tuntuu olevan vähän jossain muualla kuin tässä kappaleessa. Ei oikein sovi sekaan. Muuta paranneltavaa en keksi kyllä tähän hätään. Kuvastaa komeasti kapitalistisen yhteiskunnan kulmakivien aktiivista päivää. Hyvä.
0   +1 +2
 
semisuper 06.01.2009
Tehokkaasti luotu tunnelma, mutta sisältöäkin pitäisi olla. Mitä noilla pornoleffaleikkaamon lattialta löytyneillä ylijäämähuokauksilla halutaan kuvata? Hyvän ja pahan taistelua? Hohhoijaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta