Fire In Her Eyes (2017 Remix)

Eero Ritter | 13.10.2015 | Rock
2:41

Päivitys 2017: Hieman vanhempi kesäkappaleeni, jonka miksasin nyt uusiksi ja äänitin mm. uusia rytmi"kitaroita" sekä taustalaulua. Nyt on paljon parempi ja soundiltaan riittävän lähellä Thailand Dreamsia. Tyyliltään tämä on tärkeä biisi uuden levyn kannalta, sillä se tuo kokonaisuuteen sitä hyväntuulista, kesäistä rockia, jota ehdottomasti haluan mukaan.

Kuvaus: Uudempi versio alunperin 2008 Slappyille tehdystä rennon letkeästä kappaleesta. Tässä on minun kappaleiden kenties letkein säkeistömelodia ja alkuperäisen toteutus oli huono, niin halusin uudestaankin tehdä. Tämä versio on äänitetty suurimmaksi osaksi jo 2013, mutta jäi jostain syystä kesken.

Nyt jälkikäteen kuuntelin kappaleen ja huomasin, että hyvinhän tämä rullaa, vaikka kitarat eivät oikeilta akustisilta kuulostakaan. Uutena lisäsin tähän lähinnä soolon (josta tuli melkoisen ratkiriemukas) sekä muutamia juttuja ja kappale olikin yhtäkkiä jo valmis. :) Lauluosuudetkin ovat enimmäkseen pari vuotta vanhoja. Tosi simppeli versio, jossa ei ole muuta sävellystä kuin säkeistö, soolo ja kertsi. Tämä on kyllä aina ollut hauska kappale, josta olen pitänyt. Tämä on Thailand Dreams-”singlen” B-puoli ja tulee levyllekin mukaan.

Singback live-esitys: https://www.youtube.co...

8.00   243 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat