Keep On Jammin'

Eero Ritter | 20.07.2019 | Rock
3:13

Sivuprojektini Slappyjen disco-rock-biisi, jonka lauloin nyt uusiksi normaalilla äänellä. Slappyillä tämä kappale edusti "Beat It"-tyyppistä rokimpaa Michael Jacksonia. Kappaleessa liikutaan kaupungin yöelämässä groovavalla otteella. :) En tiedä sopiiko täysin tämän projektin tyyliin, mutta koska pidän biisistä, niin halusin tännekin version tehdä. :) 1:28 alkavaan sooloon olen erityisesti tyytyväinen.

8.00   32 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
jarpat 25.07.2019
Joo.. tulin näitä ihmettelemään, tai ts. "löysin" nämä, kun näin, mitä "Bullhill" oli viimeksi kuunnellut ja hyvä niin.
"Michael Jackson -tyylistä"..? Itsekin tykkään matkia toisten tyylejä - onko se sitten pahimmillaan tai parhaimmillaan "pastissointia". Siinä ainakin tietää, mihin pyrkiä. Sen tyyliseksi musiikiksi olisin kaivannut tähän vähän purevampaa bassoa. Se ei ehkä synalla onnistu, en tiedä, ei ole kokemusta.
Ihan alkuun kuuntelin noita rumpuja - tietty, kun ei siinä paljon muuta ollut . Itte en oo häävi rumpali ja kyllähän se hyvältä kuullosti. Kone ei mokaa? Itse pidän soitinarsenaalissa enempi luomutuotteista, mutta kyllä hyvä konekin menettelee. Sillä saa aikaan asioita, joihin en itse pystyisi. Ihan hyvä meno biisissä (8,25 pinnaa tälle) ja ennen kaikkea kiva kuulla täällä pitkästä aikaa "ihan kelpo laulajaa". Vaikka et välttämättä pääsisikään idolsissa tai vastaavassa edes jatkoon, niin kiva tuota oli kuunnella ja laulun tuplauksetkin toimi hyvin mun makuun.
0   +1 +2