So Much In Love (Censored Version)

Eero Ritter | 05.12.2016 | Rock
4:16

Tämän vauhdikkaan discorock-kappaleen soittimet ja laulut on pääosin äänitetty 2013. Lauloin osan säkeistöistä nyt uusiksi uudella sanoituksella ja myös bassot sekä soundit ovat uudet. Alkuperäisessä oli sen verran rouheat tekstit, että päätin tehdä tällaisen vaihtoehtoisen version.

Tämä on tosi vanha sävellys, mutta jotenkin kappaleen suoraviivainen meininki ja yliampuvat syna-särökitarat ovat itselle aina iskeneet. Tämä on tietyllä tapaa "Tokyo Nightsin" ja "All The Nightin" sisarbiisi.

Kuvaus 2013: Tämäkin on niitä Slappyjen levyltä uusioversioituja Michael Jackson-tyylin poppeja, joissa on haettu suoraviivaisesti iskevyyttä hieman kieli poskella. Sävellys ja sanoitus ovat noin vuodelta 2008. Sanat on rytmitetty niin nopeatempoisesti ja Jacksonmaisesti, että biisi on Eeron soolobiisiksi poikkeuksellinen ja hieman koominenkin. Jaksonin machopuolta esittelevää yltiöeroottista tekstiäkään Eero ei ole lähtenyt sen kummemmin sensuroimaan. Toteutus on sähkörumputehosteineen kaikkineen kallellaan kasarin suuntaan ja kitara on taas vahvasti esillä. Lopussa jammaillaan synien ja kitaroiden osalta melkoisella meiningillä ja onpa soolokin jätetty ihan loppumetreille.

Kappaleen alkuperäinen Mikko Jackson- versio vuodelta 2008: http://www.mikseri.net...

8.00   165 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat