Tokyo Nights

Eero Ritter | 02.12.2013 | Rock
4:03

2017: Päivitin tähän nyt kompressoidun version, joka omissa laitteissani toimii parhaiten. Soundaa aika samantyyppiseltä kuin videosta löytyvä remix-versio.

Remixin musiikkivideo: https://www.youtube.co...

Raskailla kitaroilla varustettu versio kasaripop-biisistä, jonka Eero sävelsi alunperin Michael Jackson-biisiksi Slappyjen levylle. Sävellys on tungettu täyteen pop-koukkuja ja siinä on pyritty tyylittelevän eroottiseen tunnelmaan. Eero yrittää parhaansa kuulostaakseen vakuuttavalta ja onnistuukin hieman tavallista paremmin tulkinnassaan. Eero piti tätä vuosikaudet parhaana sävellyksenään, mutta jälkeenpäin ajatellen biisin rakenne on melkoista tajunnanvirtaa ja voisi olla selkeämpi. Yksi harvoja biisejä, jossa olen laulutulkintaan jopa suhteellisen tyytyväinen.

9.33   403 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
heart_head 16.05.2017
Onnistunut, tasapainoinen miksaus, jota on miellyttävä kuunnella. Myös itse biisi on varsin menevä ja taitaa mielestäni kuulua parhaiden kappaleittesi joukkoon (mm. "Lonely Days, Lonely Nights" ja "The Egyptian Mystery" ohella).
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 04.01.2014
Hyvä biisi. Kasarityyli on hallussa. Hieman häiritsi joku kilkattava juttu tuolla välillä ja kitaran konemaisuus. Sun pitäisi ehdottomasti ite soittaa nuo kitarat oikealla kitaralla tai hommata joku soittamaan. Vokaalit ovat muutaman desibelin verran liian kovalla taustaan nähden. Mutta silti j ysinarvoinen pläjäys.
0   +1 +2
 
10
Batte Svartberg 04.12.2013
..Uskomaton eroottinen lataus. Loistavaa!!!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta