Runaway With You (2013)

3:13

Lopullinen, eri korkeudelta soitettu ja laulettu versio löytyy pääprojektista. Jälkikäteen olen kyllä samaa mieltä, että biisihän kuulostaa tahattoman synkältä johtuen sovituksen korkeudesta, kitarasynan soundista ja etenkin ponnettomasta laulusuorituksesta. :) Hassua sinänsä, että kappaletta tehdessä koin tämän tosi hyväntuuliseksi kappaleeksi. :) Sellainen tämä toki sävellyksenä pohjimmiltaan on.

7.33   418 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Immunity DBL 19.01.2014
omaperäinen soundi ja kummallinen kaikupohja. ihan tulee intia mieleen mikä ei ole huono asia... hengellinen fiilis ;D
0   +1 +2
 
Teet omaa juttuasi, niiden mahdollisuuksien, laitteiden yms. rajoissa kun itse voit. Unohdat nämä "hifi-poliisit", jotka hakevat mikseristä vain studio-laatuista äänentoistoa vastaavia tuotoksia. Toimiva pop-kappale, hyvässä kuin pahassa. Mitä enemmän laulat, sen paremmin laulat. Ehkä tässä voisi olla vähän rinta enemmän auki, ja volyymia kun laulat, toisaalta tämä pehmeä ulosanti tuo oman tunnelmansa biisiin. Kappaleet ja niiden luomat tunnelmat ovat kuitenkin niin monen pienen osasen tulos, että pidä vain oma visiosi, ja unohda neuvoni ;)

PS. Muista, ammattihommissa on sitten oma mixing engineer, mastering engineer eli keskity vain säveltämiseen ja sanoittamiseen, omaan juttuun. Hyvä, jos opit tekemään parempia miksauksia, mutta harvat artistit hoitaa itse näitä juttuja, oikeasti.
0   +1 +2
 
Kimble Hook 13.01.2014
kelpo yritys mutta tosiaan oikeat soittimet vois tehä aika ison eron tähän kipaleeseen nyt se on hiukan tukkoinen ja sointu kierroista ja soundeista ei tuu kyllä mitenkään partyfiilis tää on oikeestaan aika synkkä:D
0   +1 +2
 
MSV-Studio 12.01.2014
Ei tässä soundeilla ja miksauksella herkutella, mutta yritys on hyvä. Aika erikoinenkin mistä plussaa. Sävellys ihan kelpo myös.
0   +1 +2
 
Kostiainen 11.01.2014
Hieno kappale menee liian synkäksi. Oikeat kitarat olisivat (edelleenkin) poikaa. Tai riitäisi että synakitara soittaisi pelkkiä sointuja eikä seuraisi orjallisesti laulumelodiaa, niin heti olisi virkeämpi ilme. Helpointa olisi kai jatkossa laittaa rumpujen iskut kuulumaan terävästi ja pinnassa. Itse käytän valmiita luuppeja, joten en osaa tarkemmin tässäkään asiassa neuvoa. Desibelejä vaan lisää kaiketi. Taustalaulu on aina jees.
0   +1 +2
 
SheikkiLyyrinen 11.01.2014
Melodiat on just sen tyyppiset, jotka luo mystisyyttä jne. Toi sun laulu taas on jotenkin tosi kuraa. En tarkoita sitä, että laulaisit välttämättä huonosti, mut toi laatu mikrofonissas. Ja muutenkin toi englannin kielen lausuminen kuulostaa paikoitellen väkinäiseltä. Toimiva biisi tää on, eli siis biisin tekemisessä oot onnistunut todella hyvin! Toteutus vaan pikkusen kusahti! :) Esimerkiks on paljon lauluntekijöitä, jotka sysää biisinsä muille. Uskon, että jonkun muun esittämänä tää kappale vois olla oikeesti mestariteos!
0   +1 +2
 
Felix N 10.01.2014
Kiitos parannusehdotuksista. Täytyy tosiaan jossain vaiheessa yrittää niitä alkusoundeja parannella. Kun raidat ovat tallessa, niin tämän biisin kohdalla kaikkea pystyy vielä muokkaamaan. Laulusta olen samaa mieltä, että aika väkinäiseksi jäi varsinkin säkeistöjen osalta. Kertsi rennommin. Ja noihin kuoroihinkin tarvisi paremman laulajan, kun ovat tärkeä osa biisin ideaa.

Sitä ennen taidan tähän vielä jotain kompressointi- ja kohinanvaimennuksia kokeilla, että josko tuurilla saisin paremmaksi, vaikka aika sokkonahan tässä toimin (kun en tiedosta ongelmaa), eikä tosiaan taida nuo jälkisäätelyt tarpeeksi auttaa.
0   +1 +2
 
R-iQ 10.01.2014
Mun kuulokeissa ei ollut energinen meininki ollenkaan. Eikä se tietenkään kuulokeista johdu vaan biisin esittämisestä. Laulut aika monotonista ja varovaista, vahingossakaan ei näytetä mitään tunnetta koska keskitytään pelkästään siihen nuottiin osumiseen.
Soundi puoli vieläkin erittäin ohkaista, kaikista soittimista puuttuu muna täysin. Ei auta että leikkaa diskantteja, koska nyt kaikki kuulostaa ohkaselta ja tunkkaiselta. Vaikea antaa suoraan mitään "tee näin" palautetta kun en tunne tekotapojasi ollenkaan. Mutta isoin ongelma taitaa olla ihan niissä alkupereisissä lähtösaundeissa. Paskasta lähtösaundista on tosi vaikea tehdä hyvää jälkikäteen. Joten panostaisin niihin.

Sävellyksenä tää toki voisi toimia juuri tuolaisena "hyväntuulisena partyrock" biisinä, mutta nyt jää kaikki mielikuvituksen varaan.
0   +1 +2
 
Felix N 09.01.2014
Ei ole ironiaa, vaan kyllä tämä minusta hyräilyineen ja taputuksineen on sellainen hyvän mielen kesärokki. Sitä tässä hain. :) Haluaisin tähän paremman laulajan, sen kyllä myönnän.

Tuosta kohinasta en osaa sanoa mitään, kun en omilla kuulokkeilla huomaa, mutta nyt minä vasta pihalla olenkin soundien säätämisestä, jos tässäkin on huonot.... Tässä versiossa yritin tavoitella sitä "paksumpaa" soundia, jota minun on käsketty hakea, mutta väärin olen tainnut ainakin tämän ekan kommentin perusteella ymmärtää.
0   +1 +2
 
5
MC GuNDALF 09.01.2014
Sävellys on mielenkiintoinen. Ratkiriemukkuus lienee ironiaa?? Ach... oli niin epämääräinen taustakohina että en oikein saa tästä mitään ihmeellisempää irti.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat