Lupaus

Ekstensio | 30.01.2012 | Metal
5:28

Hitain ja samalla myös ehkä synkin kappale tähän asti. Tulevalla Lupaus EP:llä

0.00   488 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 500308 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Lupaus


Lupaus joka meidät johdattaa, kauneuteen vihan sortamaan. Ei kestä kauan luoda uusi maa vanhan polttamaan. Sinä saat sen helpolta näyttämään mutta et sitä haluamaan. Tapa tehdä itsestään, tapa luopua unelmistaan. Käskyn antaa, sen saa joka sitä haluaa. Ei päivää ilman valtaa, vaan vuoden sitä vailla.

Sain sen kaiken, elämän valheen varjosta maan. Sain sen kaiken, elämän valheen varjostamaan
Ei totuus tahdo myydä itseään, humaltuu ihminen sitä etsiessään. Vain sen helpon rakkauden vuoksi, saavuimme kostoksi rakkaillemme. Rajattuun taivaaseen pääset käsiksi, osaksi uudelleen.
Sain sen kaiken, elämän valheen varjosta maan. Sain sen kaiken, elämän valheen varjostamaan
Anna syy mahdollisuus, tapa paha helvetin muodollisuus. Mihin todellisuus haudataan, kun olet osa tätä suurta maailmaa. Anna syy mahdollisuus, tapa paha helvetin muodollisuus. Mihin todellisuus haudataan, kun olet osa tätä suurta maailmaa
Sain sen kaiken, elämän valheen varjosta maan. Sain sen kaiken, elämän valheen varjostamaan. Olet mitätön sielu. Olet mitätön sielu. Tapa mitätön sielu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat