Taikapeili

14:57

Taikapeili on biisi joka kertoo huomisesta, sekoamisesta, kuolemasta yms... Ja kaiken lisäksi se on avant gardea ja pituutta riittää vaivaset 15 minuuttia...

Osa 1... Peilin synty (00.00 min)
Biisin ainut hieno kohta ensinmäiset 5 sekuntia... (loppu onkin vaan moskaa)
Mutta osa 1 kertoo nimestä päätellen tietenkin taikapeilin synnystä...

Osa 2. Tulevaisuus, hulluus (04.00 minu)
Taikapeilin käyttäjä haluaa tietää suuren viisauden jonka mystinen peili kätkee taaksensa... Tutkimisen tuloksena on (NOISEA).

Osa 3. Suru, viiltävä kipu, Kuolema (9.00)
Viimeisessä osassa taikapeilin salaisuuden etsijä näkee huomisen, ja tuntee pitkän ja piinallisen kivun jonka on tuottanut järjetön suru. Kuolema on viimeinen asia mitä me koemme maailmassa, mutta taikapeiliin katsova ei sitä koe vaan hän näkee sen...

8.50   873 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=291050
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Borborygmia 03.01.2008
Tässä on enemmän sitä shamanismia ja noitamaisuutta. Tykkään ^^
0   +1 +2
 
Piru Kange 01.09.2007
Melkoisen avantgardistinen tekele. Alusta pidin paljonkin, mutta tuossa hieman ennen viidettä minuuttia alkoi tulla sitten melkoista kaaosta. Ei sitä ainakaan voi kuuntelijaystävälliseksi sanoa, mutta veikkaisin, että kaaoksen aiheuttaman sekamelskan simulointi kuulijalle olikin tuossa syvimpänä tarkoituksena? Kaaos jatkuu näemmä vähän turhan pitkään.. biisi - tai äänikollaasi - on kyllä melkoisen pitkä, ja haastaa kyllä kuulijan. Loppua kohden tulee onneksi rauhallisuutta ja jopa lähes täydellistä hiljaisuutta. Nämä ovat minusta biisin - jos ei nyt parhaat, niin ainakin kuulijaystävällisemmät ja eniten korvaa miellyttäneet kohtaukset.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 02.09.2007
Nyt on tehty kerralla sen verran pitkä satsi, että heikompia hirvittää. Alun seesteisen valuilun jatkuttua pari minuuttia olin kyllä heittämässä pyyjettä kehiin. Mutta kyllähän sitä loppua kohden alkoi tapahtua.. Ei ole meikäläisen juttu, ei...
0   +1 +2
 
Art Alta 01.09.2007
Jumalauta... Olipa siinä. Nyt täytyy kyllä myöntää, että minä en kyllä ihan tajua tätä. Mitäpä minä tästä osaisin edes kommentoida? Soundit olivat varmaankin sitä, mitä tässä haettiinkin ja... yleensäkin varmaan tämä oli sellainen, kuin tekjä halusi tämän olevan. Tunnelma oli varsin ahdistava ja sitä, todellakin, sitä riitti ja kesti!
0   +1 +2
 
kimkorho 31.08.2007
Muutaman saman tekijän biisin aiemmin kommentoineena voisin sanoa, että tämä on taattua E.S. tuotantoa: sekalaista äänimaalailua. Ilmeisen kapeaan musiikkimakuuni vedoten jätän tällä erää kommentoinnin tähän.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.08.2007
Erittäin seikkailevaa meininkiä. Soundit hauskoja ja kokonaisuus sellainen aavistuksen aavemainen.
0   +1 +2
 
6
thunderbaum 30.08.2007
Ei ikävä kyllä kolahda. Ei vaan lähe.. ei vaan.... sori -Jaw
0   +1 +2
 
8
katara 30.08.2007
Jumalauta, avant-gardea! Kakkososan kitara yllätti kyllä täysin, mutta samoin ne kaikki muut vittumaiset äänet!
Ei tarvi vetää kamaa, että sais pään sekasin: riittää kun kuuntelee tätä!
0   +1 +2
 
Bluefever 30.08.2007
Huhuh 15 min. Meditointimusiikiksi ehkä? Ei tämä aktiivista kuuntelua kestä. Tunnetilamaalaukseen tämä sopii taustamusiikiksi. Tosin kappale vaihtaa luonnettaan välillä aika psykendeeliseksi. Tosin ei se välttämättä huono asia ole. Kaipa näihin pääsisi syvemmälle jos popsisi vähän sieniä sun muita shamaanin herkkuja ;)
0   +1 +2
 
eki pop 30.08.2007
Kyllä tämä taidokkaalta kuulostaa. Kuitenkaan en ole pätevä tätä arvioimaan. Tämä vaatisi meikäläiselle "tulkin" biisin nimen lisäksi. Sähkökitaran särö yllätti välissä. Omaperäinen keitos. Olipa jännä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat