Another Sleepless Night

E.M.B | 13.08.2006 | Chill Out
6:50

90 BPM
Paljon onnea HelChhayal

9.38   1748 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_whisper 28.01.2007
Melodia ok. Hyvä bassojytä!!!1
0   +1 +2
 
9
Teemu T 28.01.2007
aina leijuu kun tätä biisiä soittaa!
0   +1 +2
 
9
Sitkee 25.08.2006
+ take a spliff and chill out wit thiiiiiiis song...

- vaa toi surulline pössis..
0   +1 +2
 
9
substance 15.08.2006
Joo, kuten menninkäinen kommentoi, osa saundeista on vähän tunkkasia. En paneudu kuitenkaan nyt niinkään tekniseen suoritukseen kuin melodialliseen puoleen koska siitä tykkään hehkutella :)

Miellyttävän kuuloista chill outtiahan tämä on, ehdottomasti, melodia kiemurtelee mukavasti murisevan basson ympärillä, erityisesti tykkään noista bassokuvion bendeistä. Hienot saundit kaiken kaikkiaan, tälläinen mahtipontinen meininki kyllä uppoaa muhun mutta kokonaisuudessaan mennään ehkä enemmän tonne syntikkamusan kuin psy chillin suuntaan. Tiedä sitten oliko tarkoituskaan mitään Vibrasphereä tässä matkia ;)

Tää on just sellaista maiden rajat ylittävää rentoutusmusiikkia. Paljon hyvää tässä on, mutta tietyllä tavalla ei pääse ihan sinne ylimpään kliimaksiin.
0   +1 +2
 
9
Teemu T 14.08.2006
Avaruususva leijailee, ihan parasta kamaa.
0   +1 +2
 
menninkäinen_ 14.08.2006
Synttärit on surullinen asia :()

Ei vaan, vaikka ei ihan täysillä muhun uppookkaan, niin on tää silti kaunista.

Soundit on tunkkaset, ehkä johtuu mp3 pakkauksesta, ehkä ei. Varsinkin noista kiertävistä jutuista huomaa. Saundit kuulostaa aika ajoin kuolleilta, vois ehkä hengittää ja elää enemmän, vähentää soitinten määrää tai tehdä selkeämpiä äänenvoimmakkuus eroja soittimiin. Eihän niitten kaikkien tarvi olla täysillä/mahdollisimman kovalla? Eihän? Nyt kaikki tuntuu olevan samalla viivalla. Iso kasa hienoja melodioita ja ääniä kumminkin.

Basso, perus sini basso, ylpeilee ja mahtailee melodiallaan ja kikki häpeää olemassa oloaan sen rinnalla. Toisin ku muitten saundien/hilavitkuttimien kanssa, niin kikkiä ja bassoa on hyvä lähteä miksaan, kun aloittaa siitä, että ne on samalla äänenvoimakkuudella. Sidechain... Toisaalta, eipä sillä oo niin merkitystä, jos kikin sämple kusee heti.

No sit kerrataan: Perus luotettava kiksu_pädi_herkistely_chill_out, jossa ùber perus ott bassolinja, perus huono kikki ja perus rummut. Vaikka herkkä ihminen oonki, ni ei ainakaan näihin mielentiloihin uponnu. Ei tällä mua varmaan ollu tarkotuskaan lämmittää. Minimalistisempaa ja ei ihan niin kliseiset melodiat, nii ^^
0   +1 +2
 
Marazu 14.12.2006
Ihanan rauhallista,kaunista..Ei mihinkään kiire..:) Kyl ain chill out muhun nappaa.^^
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta