Acrobite - Broken Skies & Empty Road (Viima Remix)

Enternity | 27.10.2006 | Melodic Trance
8:38

Jeh, väsäilin tämmösen 98-01 henkisen kiksurallin Acrobiten loistosetistä eli nykytranceilijat älkää vaivautuko.

Ja alkuperäinen biisi käydään myös tsekkaamassa osoitteessa www.mikseri.net/acrobite

9.85   1879 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
molekyle 24.12.2006
vuosi luvut on mullekkin hyvin mielesiä.. oikeen onnistunut vääntö ite teen kans sitä oikeeta trancea ja kaikkea muuta heh ;D
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.12.2006
Tuossa muutama päivä sitten yöllä tämän jo kuuntelin ja ilahduin siitä, kun huomasin että täälläkin suuntaa on tapahtunut kehitystä soundien osalta noihin vanhempiin nähden... tosin soluminen jälkeen soundit ovat olleet kyllä aina kohdallaan paremmin kuin hyvin. Tämän biisin soundit ovat kyllä oikein miellyttävästi tuohon parhaan trance-kauden henkeen... vaikka kyllä minulle maistuu aina se "moderni" nyky-trancekin... tosin niinkuin mikä tahansa konemusiikki.

Mukavasti tässä remiksissä on havaittavissa alkuperäinen tuotoskin, mutta silti tämä toimii aivan itsenäisenä biisinä loistavasti. Pidän kovasti noista suvannoista, missä nuo acrobiten loistavat sävellykset erottuvat maittavasti. Soundi on kyllä pirun toimivaa tässä.

Rakenne ja pituus on kohdallaan. Miksauksesta en löydä juurikaan mitään purisemista... ainahan sitä jotain hienosäätöä voi tehdä, mutta ei tämä juurikaan kaipaa mitään.

Harmi sinällään, että tämä vanhempi trance on jäänyt nykypäivinä hiukan valtavirran taakse, kun kyllä tämä kelpaisi vaikka jollekin levylle muiden joukkoon muuten. Nautittavan rallin oot kyl tehnyt. Niin ja oikein hyvää joulua sinne!
0   +1 +2
 
9
m1ze 10.12.2006
Jees kuunnellaanpa nyt millaista matskua täällä on tarjolla.

Introssa on kyllä jo pelkästään 10 arvoinen meininki, iskee meikäläiseen kuin salama kirkkaalta taivaalta. Soundivalinnat ovat erinomaisia, padit ja pianot kuulostavat aivan mahtavilta. Beatti/bassolinja kuulostaa myös varsin hyvältä, vaikkakin melko yksinkertaiselta mutta ei kyllä pääse haittaamaan missään vaiheessa laadukkaan toteutuksen ansiosta. Alkuun ensin vähän säikähdin biisin pituutta mutta onneksi meno ei käynyt tympäiseväksi missään vaiheessa, päinvastoin. Kuuntelen tätä biisiä vanhalla kotikoneellani jossa on erittäin paskat kaiuttimet joten en masteroinnista yms. voi sanoa oikein mitään mutta yleisilme on kiitettävää tasoa. Kaiken kaikkiaan alkuperäistä biisiä kunnioittava, erinomaisesti toteutettu trance-pläjäys. En keksi nyt tästä oikein muuta sanottavaa, toimi mulle. Ehkäpä kommentoin myöhemmin lisää kun pääsen kunnon äänentoistolaitteiden ääreen jotta saan tästä vähän enemmän irti. Mutta ysillä menään toistaiseksi.
0   +1 +2
 
10
Xenopus 25.11.2006
Jep Jep... Kiksukarvat esille ja tanssimaan.. x) Loistava väännös kaikinpuolin. Biisi on huolella tehty alusta loppuun ja äänet on balanssissa... Hyvin potkii!!
0   +1 +2
 
10
Anssi H 22.11.2006
Enpäs oo kerenny vilkastakkaa äijän settiä tässä vähään aikaan. Nyt tämä on soinut muutaman kerran ja vitun vakuuttavalta kuulostaa. Rakenteista en keksi mitää moittimisen aihetta. Miksaus on puhdas ja tasapainossa. Bassoa on myös tarpeeksi. Happoilut on vitun jees yms. Alkuperäinen biisikin oli herkkua, ja ei äijän remixikään yhtään huonompi. Tästä kyllä irtos 10 arvoiset fiilikset. :)
0   +1 +2
 
Style-0 09.11.2006
Alkaa muhkeilla soundeilla, pianot sopivat hyvin kokonaisuuteen ja hieman tulee rauhallinen fiilis...
oho, rauhottupas meininki kerralla ja heti alussa...hmm...toimii...taas alkaa tapahtua, aikas lailla herättelevää meinikiä mennään yli kolmen minuutin, mutta kuitenkaan sellaista räjähdystä tässä ei tule vaan jälleen alkaa leijuntaa kauneilla padeilla...
hihatit jää ehkä mun korvaan hieman hiljaiselle...voi kyllä johtua näistä mun huonoista kuulokkeistakin, tai sitten oon vaan jo yksinkertaisesti kuuro...:) mitään muuta negatiivista en tästä voi sanoa.
rauhallinen ja hienon kuuloinen kiksautus.
toimii!
0   +1 +2
 
spiritusandasper 30.10.2006
Toimiihan tämä paljon paremmin ku hyvin. :) Alkaa heti hienolla soundimaailmalla mukavan pehmeästi. Ensimmäisellä kuuntelulla tuli biitti hieman oudosti sisään kun sinne asti päästään, mutta eipä ole sen koommin häirinnyt sitten tippaakaan. Tunnelmaltaan tämä eroaa alkuperäisestä selkeästi, mutta jälleen kerran jätkällä on tämä remiksaamisen taito kyllä lapasessa niin mukavasti, että eroavasta tunnelmasta huolimatta alkuperäisenkin biisin (ja ehkä jopa tuon fiiliksenkin paikoitellen) voi helposti bongata monestakin eri kohdasta. Mä oon soitellu tätä aika mukavaan tahtiin tässä ja paranee vaan koko ajan. Mitään teknistä asiaa tai huomauttamisen aihetta mulla ei tässä olekaan, niin kaipa tän paskanjauhamisen voi tähän lopettaa sanomalla kiitokset upeasta remiksistä. :)
0   +1 +2
 
10
T-Sync 28.10.2006
loistava biisi, kerta kaikkiaan. erittäin taivaallista menoa, padien soundit hivelee korvia, sahoja on käytetty harkiten ja pianot on loistavat. hieno löytö näin lauantaipäiväksi.
0   +1 +2
 
siiki 02.05.2008
Ihanalla kivalla pehmeällä padilla lähtee liikkeelle. Gated Pad on myös tosi kivan kuuloinen ja samoin piano. Alussa en ainakaan löydä mitään ongelmaa missään kohdassa. Soundit vaikuttaisi olevan täysin kunnossa. Toi on kyllä hieno kohta kun padit ja pianot loppuvat ja lähtee tää "introbiitti" rummut ja bassot ja sen jälkeen tämmöne Acid soundi tohon. Käsittämättömän hienoa menoa vaan jälleen ei siitä mihinkään pääse. Melodiat on hyvät, ilmeisesti sitten Acron käsialaa kun tämä remixi kerran on mutta todella hyvät nekin tosiaan. Ja soundimaailma oli kyllä todella rikas jälleen. Virheitä ei kappaleesta oikein tahdo löytyä, ainakaan mitään mikä meikäläiseen korvaan ottaisi. Tiivistettynä, hyvät melodiat, loistava soundimaailma jälleen, rakenne kunnossa, miksaus loistavaa jälleen kerran. Bassosoundi oli myös todella kiva se iski minuun kivalla tavalla. Eipä sitten muuta! Hyvä mika, lippu korkeella vaan o/
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta