Solumine (Original Promo)

Enternity | 12.11.2005 | Melodic Trance
8:10

Written & produced by Mika Torvinen.

9.39   7339 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Style-0 09.11.2006
Alkaa tutulla ja turvallisella tyylillä , pikku hiljaa rakennetaan tunnelmaa..
tosiaan voi huomata vaikutteita spaceshyntistä, mennään ehkä siinä trancen rajamailla, mutta erittäin hyvän kuuloista on!
vois hyvin kuvitella tän kasari hitiksi, melkein nään äijän soittavan tätä syntikalla lavalla isot arskat päässä...ja 80-luvulla tottakai! :)

melodiat on upeita, tykkään paljon...kuulostaa vähän waspilta tuo "pää" instru...
kaiken kaikkiaan mahtava trance disco pläjäys, biisin ajoitusta kun oisit saanut aikaistettua 20 vuodella nii oisit taatusti rikas ja kuuluisa...:)
Todella iloisen kuuloinen kappale! jees!
0   +1 +2
 
necrovision 08.05.2006
Kelpo meininkiä :)
0   +1 +2
 
9
Xenopus 22.03.2006
erittäin hyvin toteutettu biisi.... äänimaisema ja masterointi on kyl vimpanräälle.
0   +1 +2
 
10
molekyle 22.03.2006
Vitun hyvän kuulonen träkki on ollu jo jonki aikaa mp3 soittimes emmä tätä rupee kritisoimaan koska pidän tästä 100%... peace fellow artist...
0   +1 +2
 
10
KAMUI 14.01.2006
Soundit on ainakin todella hyvät. Miksattu ja säädetty ihan tarkalleen. Melodiat on hyviä ja just oikein kasattu biisi. En kymppiin kumminkaan repeä vaikka pirun hyvä biisi. Tai no... ...tää biisin loppu osa on niin hyvä että kyl 10 tulee
0   +1 +2
 
Bemary 09.01.2006
Kommenttia kaipailit, joten koitan jotain ajatuksiani tähän koota, kun nyt lopultakin on aikaa. :)
Alku on sellainen aika perinteinen. Ei mitenkään poikkeuksellisen säihkyvä tai mieleenpainuva, mutta ajaa asiansa.
Efektit - ihan läpi koko biisin - tuntuvat olevan paikoillaan, mutta melodiaan jäin kaipaamaan lisää sitä suolaa ja pippuria, joka ahdistaisi biisin soimaan päähän loppupäiväksi. Nyt kuulin jotain tyylikkäästi masteroitua ja kirkkaasti pauhaavaa, mutta silti hieman munatonta leijuntaa. En vaan henkilökohtaisesti saa tästä irti kaikkea sitä, joka varmasti olisi tarkoituksena.
Pituutta biisillä on turhan paljon ottaen huomioon, että kyse on nyt mun mielipiteestä, joka kallistuu oikeastaan aina radio editin puoleen. En tiedä miksi, mutta niin vain on. Rakenteeltaanhan tää pysyy enemmän kuin näppärästi kasassa alusta loppuun, mutta olisin silti halunnut kuulla jotain ytimekkäämpää.
Paljon plussia tuosta lopusta. Tykkäsin valtavasti! Erottui positiivisesti edukseen. :)
0   +1 +2
 
9
Valandir 16.12.2005
Tuskin enää tarvitset rakentavaa kommenttia...

Menevää on, menevää on :)
0   +1 +2
 
9
JM 14.12.2005
Jännän "raaka" basari tranceen. Soundit hapohtaa mukavasti minun makuun. Päämelodia ei oikein tahdo iskeä, kaikki muu taustalla taas kuullostaa oikein hienolta. 3:40 lähtevä kohta on hieno, levyn parhaita paloja, varsinkin kun tuo pimputtelu tulee mukaan, siinä on hyvä melodia, hienosti jatkettu tuota päämelodian teemaa. Muutenkin loppua kohti biisissä tuntuu idea löytyvän paremmin ja biisin loputtua tahtoo lisää - mikä on merkki aika hyvästä biisistä. Mukavan omaperäistäkin tämä on, vaikka ihan trancelta kuullostaakin, on tässä silti ihan omat juttunsa. Todella hieno biisi.. en edes musita milloin olisin viimeksi näin trancebiisistä tykännyt, kun suurin osa mikseritrancesta on pelkkää kliseiden toistoa.
0   +1 +2
 
10
Wavescale 02.12.2005
Katsopas kehveliä, intro esittelee häpeilemättä basarin ja bassojen laadukasta saundia. Eipä käynyt tylsistymään vaikka aika hitaasti biisiä lähdetäänkin rakentelmaan alusta, kun aika meni nopeasti hyvästä saundista nauttiessa. :)

Pelkäsin jostain syystä, että biisi keskittyisi liikaa saundiin ja sävellyspuoli jäisi huonommalle viimeistelylle, mutta moiseen pessimismiin ei kyllä ollut aihetta. :) Siis oikein hyvä trancebiisi, ei ainoastaan saundin osalta, vaan myös kokonaisuutena tarkastellen, vaikka itse olisinkin muutamista soitinratkaisuista pitänyt enemmän "kiksutrancemaisempana". Mutta siis pidän myös tällaisesta leijailevasta, dreamtrancemaisesta osastosta todella paljon!

Rakenne hyvin kasassa. Alun melodiantyngät jotka johdattelevat kertsiin, kertsin jälkeen tuleva suvantokohta padeineen sekä 4:22 kohdalla alkava biisin B-osio menevät kaikkien trancen taiteen sääntöjen mukaan.

Kyllä tämä on reippaasti parempaa kuin perushyvää. :)
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 01.12.2005
vai että kommenttia... no pistetään nyt sitte. Masterointihan on luonnollisesti onnistunut täydellisesti. No ei vais... yritin sentäs parhaani tän kans. ;) Mut juu, itse biisi toimii helvetin hyvin. Samaa mieltä kuin moni muu, että tää on jätkän paras ja laadukkain biisi. Melodiat toimivat ja muutenki kaikki setit kohdillaan. Soundivalinnat olit suorittanu lähes parhaalla mahdollisella tavalla. Tuosta ennen taukoa tulevasta efektistä on vielä pakko mainita, että iha vitun hyvä. Siis tarkalleen kohdassa 2:55 alkava efekti. Itse kuvittelin sille jo päässäni jotain melodiakikkailua siihen, mutta kauhukseni se loppuikin lyhyeen. No ei silti, efektinäkin toimii helvetin hyvin. Nuo tauon paditkin toimivat hyvin ja bassoakin on sopivasti tukemassan niitä. Tuo melodia joka siitä sitten alkaa on se koukku tässä biisissä. Kirkas soundi vaan parantaa vaikutelmaa ja tunnelma on korkealla. Tätä tulee ja on tullut soitettua tossa winämpärissä ihan mukavasti, eikä ole tullut yhtään fiilistä mennä delete-napin läheisyyteen. Helvettiäkö mä tässä jauhan. Lisää vaa tällästä ja hyvä on. Isketää ny ukkelille täydet pointsit, ku se on mulla aina tapana, jos on loistava biisi ja artisti on ylittänyt itsensä aikaisempaan tuotantoonsa nähden. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat