Part 4, Doomed Away From Your Path

Eternal Eclipse | 09.12.2007 | Black Metal
5:00
9.00   741 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=307577
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_Panzerfaust_ 03.01.2008
Kaunis ja jylhä ovat sanat joita voisin käyttää kuvaamaan tätä kokonaisuutta.
Pirullisen hienoja melodioita sisältyy tähän viikinki henkeä nostattavaan marssi lauluun. Laulusta tulikin mieleeni, että vokalisti kuulostaa kovin Nagashilta jota kuultiin Covenantin ensimäisellä pimennyksellä.
Hienoja ovat veisut ja edellisiin on yhdyttävä siinä määrin, että komea demo on. Tällä linjalla suosittelen jatkamaan, kun näin hyvin homman osaatte. Ne kaiken maailman äärinmäisen pimeyden tavoittelut ja nekroilu homoilut kannattaa tosiaan jättää pois teidän kavalkaadista. Black metalin ei tarvitse aina olla rumaa ja iivöliä. Näiden kahden rallin parissa tulee varmasti vielä kulutettua aikaa.
0   +1 +2
 
9
Hatesociety 10.12.2007
Kun tuolla vaikutteissa on Gorgoroth,Darkthrone ja Graveland niin sitä puolta voisi enemmän näyttää! Tai vaihtoehtoisesti Burzum,Xasthur. Tässä on onneksi noita jälkimmäisiä jo vähän. Tunnelma kohdallaan ja rumpali takoo kunnialla koko viisun loppuun saakka. Nyt pidän vokalistista todella paljon,Siis todella paljon. Paras biisinne,Tämä biisi jo yksinään vaatii etsimään lisää itsesi faniksi nappia,Kas,Löytyi. Jos annan näiden veisujen perusteella demon arvosanaksi 9 niin mielestäni sen on jo hyvin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta