Red River

Evolution Drive | 27.05.2005 | Light Rock
4:14

(säv. A.Nieminen, san. P.Pousar)

Biisi syntyi hetken huumassa. Olen monesti ajatellut että olisi hieno tehdä toimiva biisi jossa ei olisi selkeää kertosäkeistöä. Tässä ei kertoa ole. Biisi menee samaa kiertoa eteenpäin.
Tunnelmasta muodostui jonkinlainen sekoitus Dire Straitsia ja Alan Parsonsia.
Petter teki taas hienot sanat lukien ajatukseni. Mielessäni oli tekovaiheessa western- teema, kaksintaistelu, verinen joki, tumbleweeds, sikaria purevat sängekkäät miehet... Petter oivalsi sen kertomatta!
Lauluraidassa on mielestäni paljon Bowieta sekä annos Knopfleria.
-Antti-

Antin yllättävä cocktail monesta eri vaikutteesta varmaan mutta loppujen lopuksi tämä on tarkoituksellisen yksinkertainen biisi joka kannattaa kuunnella kokonaisuudessaan (ilman suurempia häiriötekijöitä ympärillä) -Petter

Petter: Vocals

Antti: Guitars, drum programming, bass, synthesizers, Hammond B3, kalimba, Winchester Model 70 rifle, Colt Frontier Six Shooter Revolver.

Recorded at Church Cape Studios and Mosabacka Power Plant Studios in May 2005. Mixed and mastered by Antti Nieminen at Mosabacka Power Plant Studios.

9.33   918 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=134311
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Heksankeikka 24.02.2006
Mainiota. Jos kappaleessa ei ole "erillistä" kertosäkeistöä, juuri tällainen sen täytyy ollakin. Punainen joki soljuu uomassaan aamuyön usvassa. Kohtalokas on sana, joka jostain syystä puskee mieleen tätä kuunnellessani. Älkää kysykö, miksi. Nyt uidaan syvissä vesissä. Yksinäinen lännenmies näkyy myös ratsastavan joenvartta. Johtuisiko nimiassosiaatiosta http://www.imdb.com/ti... taas tästäkin. Luotte toivoa pop-musiikin sysipaskalta tuoksahtavaan tulevaisuuteen.
0   +1 +2
 
Tuoremehu 06.06.2005
Pehmeä biisi, todentotta. Ei ihan minun makuuni, mutta systeri fiilisteli tässä vieressä.. En jaksa sen kummemmin arvostella tätä biisiä.
0   +1 +2
 
9
digius 06.06.2005
Laulu viive-efektillä toimii hyvin ja eteerinen fiilis soljuu mukavasti. Kitarasoundit käy tähän ( tosin niitäkin voi joskus rajoittaa:-), varsinkin se autowah soundi joka välillä hukkui muiden skebojen alle. Paljon oli tavaraa, mutta hyvällä maulla toteutettuna. Biisi toimii ilman varsinaista kertsiä ok.
0   +1 +2
 
9
yollu 06.06.2005
Hyvän kuulost.. hyvät melodiat ja sointu kierrot.. laulu sopivan pehmeetä... hyvin miksattu.. hyvä biisi!
0   +1 +2
 
Khimil 27.05.2005
Älyttömän hieno fiilis! Hyvinhän tuo tuossa biisin kuvauksessa jo selitetään. Tämä toimisi hyvin silleen seitsemänminuuttisena... Sit vaan sinne sellasii nauhadelay-kitarafiilistelyjä yms. Mutta näin tämä on jo aivan himputin hyvä. Kuten sanottu, tässä biisissä on aivan mahtava tunnelma.
hyvää stuffiii
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta