Itse

7:20

Avausraita EP:ltä. Kiitokset Ville Pietarilalle.

9.67   2983 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
pommikaitsu 05.08.2008
ja mukavasti erilainen säätö verrattuna tohon hiekan nielemään.
tosin soundit on edelleen samaa laatua -eli keskinkertaisuutta.
tosta hoilauksesta osassa nimeltä X tuli mieleen se Subin not born to rock-ohjelma jossa tää oopperalaulaja yritti vetää rocklaulantaa ja se kuulosti aivan kauhealta - siis tv ohjelmassa. mutta vähän kuulosti tässä.
kun biisi näin poukkoilee ympäriinsä pitäis kuitenkin saada sellanen kantava lanka kuten meshuggahilla on jokaisessa biisissä.
suomen kieli tosin iso plussa.
pidin enemmän tosta nielemästä biisinä.
soitto on kunnossa mutta soundit hieman kaipaa hiomista.
boin suositella muutamaa hyvää ja halpaa studiota jos haluatte niin päästään soundipolitiikasta. ja siellä autetaan myös biisien rakentamisessa.
0   +1 +2
 
9
opaWASTED 15.03.2008
on kyllä hyvän kuulosta meteliä. yks mistä voisin sanoa, että rummut soittaa jotenki kummallisesti, suorempi komppi toimis paremmin ehkä tuossa mainriffissä, tois rullaavuutta biisiin enemmän. basarisoundi on myös ehkä liian "napsu" tälläseen metalliin. toimis paremmin jossain nopeessa mäyskeessä. kitara- ja bassosoundit ovat hyvän mureita. lauluun on mahdollista saada enemmän mylyccyä, sen huomaan myös. muuten hyvän kuulosta systeemiä. rokrokjeejee
0   +1 +2
 
10
Jaffe88 21.02.2008
Ok
0   +1 +2
 
10
_Reptile 06.02.2008
tympiä piisi!! täynnä erittäin rouheita kitarariffejä ja vaihteluakin piisaa oikein mukavasti. jotenki semmosta "syvällistä" heviä joka uppoaa meikään. vaikutteet kuultavissa, mutta eivät paista mitenkään läpi. tää on just semmonen monipuolinen, menevä sekä sopivan julma ralli mun makuun. lissäälissää pojkarna nii tipahtelee myös lisää kybiä!
0   +1 +2
 
10
wildTroll 24.11.2007
jämäkkä ralli! tai ei mikään ralli vaan vanhainkodin rullatuolimummojen juoksukilpa! tuskaista kuunneltavaahan tämä on... ehkä siinä piileekin se taika! ehkä ei... joku taika silti vaikuttaa, minuunkin.
0   +1 +2
 
9
Metaleagle 27.11.2007
Aikas kova piisi on kyseessä. Riffit aika pitkälle tappokamaa, vähän tökkivälta kuulosti kyllä jokunen kohta meikäläisen korvaan. Örinä on helvetin mureaa, mahtavaa. Puhtaissa lauluissa saundi ei ehkä ihan osu omiin mieltymyksiin, mutta toimii silti sangen hyvin. Rumputyöskentely on mainitsemisen arvoista, erittäin kovaa settiä. Akustinen luo mukavasti tunnelmaa ja osia on moneksi.
Kovaa kamaa tosiaan, jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
10
Neo.1 27.11.2007
Kovia ralleja nämä kaikki. Plussat soitosta ja laulusta. Tätähän jaksaisi ihan kokopitkältäkin kuunnella.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta