Eternity is now

Fatal Embrace | 03.11.2005 | Melodic Metal
5:00

Keskinopea rockahtava metallibiisi tuplabasareita unohtamatta. Biisi kertoo yhden tarinan rakkaudesta, intohimosta ja lopulta siitä luopumisesta. Eli kyseessä on pohjimmiltaan rakkauslaulu.

9.00   3794 kuuntelua

Kappaleen sanat

Silence surrounding us
All the pain we share below the stars
I'd give myself to you
For my life so hollow and so frail is

I raise my head to feel the heat
and gaze at the sky
Right by your side I know
I truly live for the first time
Let your senses guide you through
my divine grace
Bury me inside your heart
and let me fall

Feel the ocean in my arms
Below the silent sky
For tonight is eternity
Free the savage beast inside
The silence comes alive
Where the wildest dreams are made

Find where the passion lies
And make the time disappear
For you I lay it all
And let my worries float away

And now, I see it through your eyes
The moment of our last embrace
Now I've learned to feel no fear
You complete me, make me real
Drain no tear for the end
This moment soon belongs to past
We will never be...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Taakka 06.09.2006
Hyvä biisi tämäkin, soundit hieman normaalia demotasoa paremmat. Tuplabasareiden käytöstä plussaa, sopivan hillittyä, eikä mitään "tykitän niin nopeesti kun pystyn" -leikkiä. Parempi kuin Drown The Memory, pidän paljon.
0   +1 +2
 
9
Tonyg 17.05.2006
Kaikinpuolin toimiva biisi. Kuitenkin hieman "peruskamaa". Soitto sujuu hyvin ja soundimaailma on suht hyvi kohdallaan. Koskettimien soolossa ehken hieman enemmän alapäätä ja sen jälkeen tuleva kitaraharmonia miksattu pikkuriikkisen liian taakse. Laulu toimii hyvin alussa ja rauhallisimmissa kohdissa mutta voimakkaammissa osuuksissa äänessä ei ole tarpeeksi vahvuutta. Loppukierron aikana lähinnä rasittaa korvaa.
0   +1 +2
 
9
Cancel 03.02.2006
voi perse että tykkään tästä.
Hevi ei oikein kolahda mutta muuten vapisuttaa : >
0   +1 +2
 
8
Deivi 29.12.2005
Hyvältähän tämä kuulostaa, ennustan että purkkidemolta on tämäkin kappale? Pohjoisten soturit käsittääkseni kävivät samalla studiolla kääntämässä oman demonsa ja onpas samaa soundia havaittavissa. Haikka- ja bassosoundi ovat varsin samanlaiset sotureihin verrattuna, kaikki muu on hillitympää. Basso vahvasti linjavoittoinen, kuulostaa kuivalta. Laulaja ei syty ja pala. Tai sitten kaikki johtuu minusta, mikä on todennäköistä, eheh. Mutta kokonaisuus nätisti koossa.
0   +1 +2
 
8
saattue 18.12.2005
Omassa genressään onnistunut tekele, ja soittopuoli toimii hyvin...Pikkusen oisin kaivannut laulajalta rohkeempaa otetta touhuun. Esim tossa siltaosuudessa oli helvetin loistavat stemmat, mutta niitä säästeltiin pikkusen liikaa...Esim kertsi jää nyt pikkasen pimentoon, minkä pystyis helposti kohottamaan esim stemmoilla/tuplaamalla leadit.Mutta ei paha ollenkaan...Vahva kasi...
0   +1 +2
 
9
j00n4 15.12.2005
Jaahas.. Pakkohan minunkin oli tämä kuunnella kun silloin siellä tuvilla ei saanu laulusta mitään selvää kun se noh.. Meidän "purkkimiksaaja" ei ollu oikeen mistään kotosin.. :D noh ehkä sirènillä paremmat.. :) Mutta asiaan, tää biisi on aivan mahtava tykkäsin musiikista ihan älyttömästi ja se laulajan ääni on kaunis kun mikä, mutta tässä biisissä kuulosti vähän varovaiselta ja voimattomalta.. Mutta muuten ihan hyvä jammailu biisi.. ;) huomenissa nährään.. :D
0   +1 +2
 
9
:tomppeli: 10.11.2005
Oikein menevä metallirakkausrokki, tykkäsin. Tuplabasarit jytisee
varsin mukavasti rytisevän riffin mukana, "rauhoittuen" lempeään naisääneen. Melodinen, paikoittain herkkä mutta silti rokkaava kokonaisuus. Nyt lopetan ennenkuin kuulostan liian homolta. Erittäin hyvä! Faniudun :)
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 04.11.2005
Tässäpä tarjoillaan laadukasta heviä! Biisin toteutus on erittäin hyvä ja bändi osaa hommansa. Pakkohan tälle on kymppi lätkäistä.
0   +1 +2
 
7
Heart&Steel 04.11.2005
Ihan jees paitsi en pittaa tosta laulajasta :/ liian jotenki tavallinen :/ mut ihan muuten menevää musaa :) vaik onki aika yksinkertaista :) äänitys ja laatu ihan hyvä :)
0   +1 +2
 
7
Heart&Steel 04.11.2005
Ihan jees paitsi en pittaa tosta laulajasta :/ liian jotenki tavallinen :/ mut ihan muuten menevää musaa :) vaik onki aika yksinkertaista :) äänitys ja laatu ihan hyvä :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2