Crystal Cave

Felíné | 07.12.2010 | Instrumental
Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Tein tommosen pimputuksen, soundimaailma on aika lattea mutta saa nyt luvan kelvata. Tuli vähän Final Fantasy mieleen tuosta. Tuohon jos keksisi jotku hienot lyriikat ni vois ehkä äänittää laulunki siihen.

0,00   212 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

odotin koko ajan että milloin ne rummut ja bassot alkaa mut ei ne alkaneet koskaan, tästä vois tehdä hyvän biisin mut ei tätä jaksa erkkikään kuunnella loppuun tälläisena, liian tasapaksua, älä ota pahalla!
0   +1 +2
 
Ravana 08.12.2010
Itselläni tuli tästä mieleen jokin RPG Maker XP:n talvikyläbiisi, ja tämä mielikuva taisi nyt juuttua. Missään nimessä en kyllä usko, että haluaisin kuulla tätä lyriikoiden kanssa. Voisihan se ihan toimiakin kyllä käytännössä. Miusta tämä nyt vaan kuulostaa vähän sellaiselta soundtrack-hommalta.

Hieman tylsäksi tämä minulle muotoutuu tuosta instrumenttien asteittaisesta esittelystä huolimatta. Puolen minuutin kohdalla mukaan tuleva bassontyyppinen on soundiltaan mukava, etenkin tuo attack-osuus. 1:40 kohdalla tulee jokin ihana rauha ja päättelen tästä, että tuo kitara on aika rasittava sitten loppupeleissä. Ehkä se on turhan kovalla, en tiedä oikein.

Olisin mukaan kaivannut myös jonkinlaista perkussiota. Jotain metallista ehkä? Triangeli, marakassi? Jotain sellaista pientä kivaa monipuolista tuonne taustalle, ei mitenkään kovin kovasti esille. Mikään basari-virveli ei tähän taitaisi oikein luonnistua. Tämä siis ainoastaan näin kuunnellessa. Jos tämä olisi tosiaan jossain pelissä vaikkapa taustamusiikkina tai muuten vaan taustamusiikkina itelläni kun vaikka luen tai jotain, niin ei tähän silloin mitään kaivattaisi lisäksi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta