Lycanthropy

Fetket | 26.08.2006 | Soundtrack
Hei, sinulla on joko JavaScript pois päältä tai vanha versio Adoben Flash Playerista. Hae uusin Flash Player.

Hieman synkämpää äänimaisemaa jälleen kerran.

9,00   1326 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Niina Koo 27.10.2006
Euforiaa Tigrisin rannoilla. Aurinko on hyvin lähellä verenpunaista hiekkaa, kamelit makaavat maassa mikä missäkin. Verta on roiskunut sinne tänne, silmieni edessä on vain yksi veitsi, mutta se onkin aivan koskematon. Jos olisin ollut täällä kymmenen minuuttia aikaisemmin, niin tietäisin jotain mitä kamelitkin. Mutta en ole. Tai oikeastaan olin, mutta tajuttomana. Hiekkadyynit näyttävät imaisseen kokonaisen tarinan itseensä, ja silti en voi tehdä muuta kuin seistä paikoillani.
0   +1 +2
 
jrnn 23.09.2006
Niilin suisto. Katkeria ristiretkiä. Liikekannallepano. Väijytyksiä. Poliittista peliä. Myrkytyksiä. Kangastuksia. Hurmostila. Äänettömiä aaveita, jotka ilmestyvät varjoista ja katoavat pimeään.
0   +1 +2
 
10
Taakka 30.08.2006
Mystistä tunnelmaa.. tuo mieleen jonkin vanhan kauhuleffan. Kappaleessa on runsaasti hienoja elementtejä, eikä tästä oikein puutu mitään. Hieno teos, jälleen kerran.
0   +1 +2
 
Valandir 28.08.2006
Nuo alkujouset kyllä kuulostavat erittäin maukkailta, ja rummutkin on hyvin sovitettu. Muutenkin aika massiivista menoa, mutta silti synkkää. Itämaiset elementit tuovat hyvää syvyttää ja kuulostavat myös erittäin laadukkailta. Vähän sekavaa ja hieman psykeedelistä tunnetta herättävää tuossa minuutin jälkeen, joka ei tässä huono asia ollenkaan ole, koska se sopii biisin kokonaisteemaan. Hyvin ammattitaitoisesti tuotettu teos ja taattua Fetket -laatua tottakai, eipä siitä mihinkään pääse. Biisi tosin jää hieman lyhyeksi, eikä tässä nyt sinäänsä mitään uutta tarjoilla. Joka tapauksessa laadukas paketti, joten miksikäs tässä valittamaan. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta