Split

3:11
8.00   124 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=545283
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
BVR 24.10.2013
"Mitä helvettiä", siinä oli se mitä miun mielessä oli ensimmäiset kymmenen sekunttia ennenku kone lähti käyntiin. Kun alkua tarjoiltiin uudestaan, ei tuntunu missään enää! HAHAA! Mutta mukavaa runttausta, asiallisia riffejä, ehkä hieman löysähkö kitarasoundi miun mieleen, mutta se on niitä makuasioita, joten ei siitä sen enempää. Mukavasti yhteen mällätty kokonaisuus joka pitää otteessaan tiukasti koko kolmeminuuttisen. Kyllä tälläsellä kasin saa.
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 24.10.2013
Oli pakko kuunnella ekalla kuuntelukerralla alun kymmenen sekuntia kahteen kertaan. Hämmensi sen verran. Ja tulipas sitä näköjään lisääkin.

Muuten tämä tippuukin sitten sellaiseen genreen joka on kovin vieras minulle. Vokalisointi ei kuulosta mitenkään rasittavalta, mutta kaikista sanoista en kyllä saa selvää. Jotkut kitarariffit ovat ehkä vähän tylsiä mielestäni. Miksaukseltaan kuulostaa tosiaan yhtenäiseltä ja hämmentävyydestään huolimatta kliinikitarajutut käyvät hyvin tähän biisiin. Hyvästä toteutuksesta ja genreä ymmärtämättä annan ysin.
0   +1 +2
 
9
asara 20.10.2013
Hauska. Miellyttävät kitara- ja örinäsoundit. Intro-väliosa hajottaa kokonaisuutta, vie vähän tenhoa pois ja korostaa humoristisuutta turhankin paljon. Virkistävä jytke kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
7
R-iQ 14.10.2013
Hauska toi sirkus intro härdelli, vähän ehkä irtonainen. Sanotuksia on vaikea seurata kun muristaan nuin kovasti. Riffit ei myöskään tajuntaa räjäyttänyt mutta ihan toimivia silti. Hyvin soitettu ja ok tuotanto. Aika perus mörköilyä.
0   +1 +2
 
8
Tomi Kalevi 12.10.2013
Intro/väliosa kyllä hämää kivasti. Soundillisestikin sulaa joukkoon. Kitaroissa yleisesti mainio pörinä ja muutenkin mukavaa riffittelyä. Soitto perin taitavaa, muttei ylimatemaattista, joka plussaa. Örinästä miinusta, jotain melodista laulukohtaa kaipasin.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 12.10.2013
Vekkuli intron alku. Tiukat kitarariffit. Sopivan lyhyt ja groovaava biisi. Örkkilaulusta en diggaile niin vähensin julmasti yhden pisteen..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat