furi anga - armada

furi anga | 23.05.2004 | Electro
4:15

we must prepare for the landing.

9.10   6455 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
jst666 16.03.2005
Vähän turhan häröilyä välillä, mutta komeat saundit. Lisää groovea, nyt vähän liian pysähtelevää roipetta.
0   +1 +2
 
Flip 26.01.2005
Aika pitkä intro biisis, kaikil kaikumetallikolinoil aluks tulee mielee haitsuista RNB rumpukomppi :D Mut perkele ku lähtee rummut. Hiton upeet congat kuuluu taustalt.. en pahemmin kuuntele electroo, mut breiksinä tää ois aika oiva.. vähän molempii on yhtäpaljon :) Hiton hyvä kick, antaa just kivast jytinää..
0   +1 +2
 
9
äidin susihukka 21.12.2004
Biisiin kasvetaan jälleen sisään. Avaruusarmadan nousu näytetään alistuvasta ihmisen kokoisesta maahan jäävästä perspektiivistä. Itse menossa mukana ei enåä pelota; mutta niin mieluummin tekisi ainakin vähän. Biittien rakentelu on tarkkaa ja ytimekästä. Tavanomaisuuksien viljely osoittelee sormella tekijän taitoa hallita genrensä. Makuuni ovat kuitenkin enemmän biisit, joissa oot valinnut (luulisin) tietoisesti tavanomaisesta poikkeavia vaihtoehtoja.
0   +1 +2
 
10
MfLI 26.05.2004
Hieno intro tosiaan. Mielenkiintoinen äänimaailma. Erittäin staili breakbeat komppi. Kaikkea muuta kuin tylsä. 3 min kohdalla bassosyna on todella bueno - oikei ainoa pikku glitch 3:30 kohdalla olisin kaivannut lisää kasvua sen sijaan että basso tippuu pois. Hyvää tavaraa kaikkiaan kuitenkin myös tuotannollisesti. 10.
0   +1 +2
 
9
Imp 23.05.2004
minunkin mielestä loppuu vähän lyhyeen.mutta mutta, eipä se haittaa liiemmin.hyvin tuotettu soundeiltaan ja asenteeltaan.on aina mukavaa kun pystyt aina tuottamaan jotain uutta biiseihisi.
0   +1 +2
 
9
Tempo 23.05.2004
Meneeköhän kovin edellisten toistoksi, mutta aika vähän on mielipiteillä hajontaa :)

Eli, breaksithan tässä pauhaa, vaikka tuolla genrellä ei sinänsä mitään merkitystä olekaan. Intro kestää puolitoista minuuttia, joten 4 min biisistä ei jää kovin paljoa tampattavaksi. Väliin jokin nostatus tms. olisi piristänyt kummasti. Hieman kesken jäi. Muuten on kaikki palaset kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
.Trauma 23.05.2004
Kyllä, hieno on intro, hyvää maalailua ja ovelaa synkistelyä. Vokaalinpätkä toimii hienosti, sitä olisit voinut enemmänkin viljellä. Kyllä minäkin breaksiksi tätä kutsuisin, eipä tosin ihan puhdasta sellaista ole. Melodiat oli todella hyviä, pannailut loistavia. Basso on myös sopivan rapea ja laittaa kyllä subin huutamaan noilla alataajuuksilla. Vähän kesken loppuu tosiaan, tässä olisi ollut ainekset sellaiseen seitsemänkin minuutin kappaleeseen. 9p.
0   +1 +2
 
9
Taajuus 23.05.2004
Että onko kova?!? Minun korviini tämä kuulostaa kyllä aikalailla enemmän breaksiltä, mutta voit pitää elektrona jos siltä tuntuu.

Helvetin ovela intro, sillä kaikki elementit tulevat sangen vihaisesti kuvioihin mukaan. Varsinkin yksi bassosoundi oli mieleen, en sitten tiedä oliko se sample vai syna.
Helvetin läskit biitit, tykkäsin todella paljon kun kohdasta missä biisi lähti käyntiin. Hyviä perkussioitakin olet sekaan saanut. Hyvät melodiat + efektit (tosin se levynkelausefekti oli vähän arveluttava).

Biisi loppuu kuitenkin aika lyhyeen. Näistä aineksista olisi kyllä varmasti taikonut jotain pidempää ja paksumpaakin. Hyvä biisi kuitenkin, tosi puhdasta ja tyylikästä soundia, eikä teknisestikään mitään ongelmia ole.

9 pistettä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta