furianga - astron boy wonder

furi anga | 03.06.2004 | Trip-Hop
4:54

we want you to save a day, for you to get away. oh boy what a great record brother. lemme play your vinyl. lemme.

8.87   6973 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
JerePee 19.11.2012
Lyhyesti: MAHTAVAA!!!!
0   +1 +2
 
Sam Hyde 18.06.2012
tän biisin vois kuvitella olevan jossain skeitti/lumilauta leffassa biisinä. on kyllä kovan kuulonen kipale kyseessä
+1   +1 +2
 
Raikali 01.02.2006
kun kappale starttasi, tuli soundista mieleen vinyyli joka jurraa edestakaisin. kenties reverseä käytetty? letkeää menoa, tuntuu kuin jaloissa ei olisi tuntoa eikä pystyisi kävelemään, niin rauhallista energiaa tämä kappale huokuu kilometrien päähän. rummuista ei valittamista, hieno komppi joka saa jalan polkemaan ja etsimään basarin komppia, ja polkemaan sitä kappaleen tahtiin. hienot soundit, miksaus, kuten tavallista, hienosti toteutettu ja mikään soundi ei "syö" toista.
0   +1 +2
 
9
äidin susihukka 21.12.2004
Seassa järjestyksessä suikkailee rapin perinteisiä elementtejä arvon järjestyksessä. Kliseet on silti viehkoja, unohtamatta genreen oikeastaan kuuluvia ja>>in elementtejä bassottelua sekä koskettimia. Erityisesti tykkään akustiikasta toiseen muuntautuvasta taustajyhkeilystä. Lemme play the joystick, lemme!
0   +1 +2
 
9
Flip 04.06.2004
Siisti alku. Siistii tommosta suhisevaa systeemiä jollain reversejutuilla? kuulosti ainaki hyvältä. Tää on ehkä hieman jazzahtava. Hyviä soundeja. Komppikin on upee ja vokaalit myös. Roks!
0   +1 +2
 
9
solidloop 04.06.2004
Erittäin jees trippailua!
Tän biisin ansiosta piti liittyä fanilistalle!
Biisi lähtee imevällä biitillä ja muhevalla häröily samplella.
Leftiin panoroitu läskäri + piano sample toimii biitin kanssa nätisti yhteen.
Puolessa välissä filtteri..._tun hidas..._tun jees!
Mixaus on hyvä!
Hienoa ettet ole pilannut hyvää muudia millään turhilla melodioilla/koukku kikkailuilla.
0   +1 +2
 
furiousanger 04.06.2004
tais mennä conayston kommentit vääälle biisulle:)
0   +1 +2
 
9
Imp 04.06.2004
jaa a.onpas taas erilainen väännös.tämä ei mielyttänyt.on aika tasapaksua alusta loppuun.tykkään enemmän biiseistä missä on vaihtelua ja menoa enemmän.teknisesti loistavaa materiaalia.soundit on kirkkaat ja muutenkin miksaus on jälleen (tottakai) proon kuuloista.
0   +1 +2
 
d fast 04.06.2004
ihan letkeätä trippailua tämäkin, vaikke ylläkään true definition of a soundin tasolle. ei yllä itse asiassa lähellekään tuota biisiä, sillä tämä biisi sai mieleni jossain määrin matalaksi. soundit sun muut ovat jälleen kerran hyvässä jamassa, mutta ainoa mikä tökkii on niiden käyttö. raaputukset kuulostavat todella makeilta, mutta miksi pitää käyttää samaa pätkää moneen otteeseen? ei siinä muuten mitään, mutta kun tuo pätkä on harvinaisen mieleenpainuva ja sen takia luo uudestaan kuunneltuna liikaa toiston makua biisiin. ja tuo oikealla soiva piano luo aivan liikaa riitasointua ainakin meikäläisen korvaan. en myöskään lämpene noille speakeille, sen verran irralliselta kuulostivat.
mutta toki tästä biisistä hyvääkin löytyy. beatti jumittaa ihanasti, puolenvälin akustinen basso on todella kiva ylläripylläri ja tuo heti alusta lähtevä suhinamelodia/bassojutska on hulvattoman kuuloinen.
kaikin puolin kuunneltava kipale, mutta siihen se tällä kertaa jääkin.
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 04.06.2004
valtaisan miellyttävää lepsuttelu-triputtelu-hoputtelua. tykkäsin ihan yhdeksikön verran.. das boot-robovocot ei vaan sopineet meikäläisen makuun mutta atmopädit ja biitti oli mukavan..hm..kuinka sen nyt sanoisi..ääh ei jaksa miettiä ylimallikkaita adjektiiveja. it's a rap thing!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat