Feel

G-Tune | 24.03.2007 | Melodic Trance
7:29

Uutta kiksua pitkästä aikaa.
VAROITUS! Kevät-fiilistä ilmassa! :)

Tarkoitus olisi että hioisin tätä vielä hieman, mutta saapa nähdä..

Omistetaan biisi muutaman viikon päästä saapuvalle uudelle perheenjäsenelle :)

8.75   672 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=264624
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Sky Gate 18.05.2007
Mukavaa rakentelua biisin alkupuolella, soundilinja pelkistetty mutta hyvin iskevä. Omaan korvaani kuulostaa ihan pätevästi miksatulta tavaralta ja myös kick iskee pontevasti. Suvannon jälkeen biisi lähtee varovaisen määrätietoisesti ottamaan vähän lisää potkua. Odotin että rakenteeseen olisi heti tullut uusia elementtejä mutta hyvä että niitä saadaan 4:15 paikkeilla. Tuollaisia mukavia ambient-henkisiä soundeja, pehmeä piano ja erikoinen syna-pädi sen kanssa yhdessä kuulostavat asiallisilta. Hyvä kesäfiilistelybiisi, ei mikään supermieleenjäävä mutta harmittoman toimiva.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 16.04.2007
Alkuosuus menee normaalissa hengessä, soundeissa tuntuu olevan kuitenkin tarpeeksi ytyä, varsinkin rumpupuolella. Toimii tässä vaiheessa hyvin, basso tosin on aika erilainen, se ei luo tarpeeksi draivia, mutta ei se huonokaan ole. Pad ja lead toimivat yhdessa kyllä erittäin hienosti, kevättä on todellakin ilmassa. Mukavan kevyet ja pehmeät soundit kehissä, tuo leadin linja vain iskee hemmetin hyvin, about täydellinen vaihtelu padin linjan kanssa.

Taukokohdassa on ytyä myös, piano ihan mukavan kuuloinen, mutta aika neutraali sinänsä, se ei nosta biisin arvoa juurikaan. Tämän biisin kohdalla yksinkertaisuus on kaunista, ei tässä lähinnä muita elementtejä tarvita fiiliksen nostamiseksi. Tietty jotain kivaa taustahälinää olisi voinut laittaa. Pidin biisin simppelistä, mutta hienosta ilmapiiristä. Ei ehkä tuotannollisesti mitään huippuluokkaa, mutta fiiliksen puolesta ansaitsee kiitettävän. 8½
0   +1 +2
 
8
rewind 29.03.2007
Teknisesti hyvin kasattu biisi, mutta jotenkin jää hieman vaisuksi. Pidin kuitenkin kovasti tuosta ysärihenkisyydestä, joka puski ajoittain vahvasti itseään läpi.

Eli ihan kelpo suoritus, valitettavasti vaan tästä ei oikein jää mitään käteen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat