Nowhere Everywhere

Gaudium | 21.07.2005 | Eurotrance
4:05

Tämä ei ole ehkä sitä ihan perinteistä mun saundii, ehkäpä hieman "hitimpi"(jos se voi nyt olla).Mutta kaikkea pitää koettaa, varsinkin kun olen ottanut huomioon TEIDÄN mainioita vinkkejä tätä biisiä tehdessäni.Kiitoksia kaikille jotka kuuntelevat ja ovat olleet mukana hengessä!4 minuuttia pomputusta, harmi vaan että mp3 ei ehkä ole ihan priima laatua.Kommentit aina helpottavat artistin-alun tulevien tekeleiden tuottamista.

9.33   1315 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Arzac 14.10.2005
Tämäkin hyvä biisi... hyvät rummut kyllä... Empä ossaa oikeen kommentoijja paremmin ku en oo ammattilainen :P
0   +1 +2
 
9
D-Beat 05.10.2005
Tämän biisin samplet sai jo hieman jalkaa vipattamaankin. Erityisesti pidin
rumpuraidasta, mutta ei tässä kokonaisuutena juurikaan valittamista ole.
Nätti äänimaailma ja ihan ok melodia. Sopi ainakin meikälle oivasti siivouksen taustalle soimaan.=) 8½
0   +1 +2
 
9
Stocco 19.08.2005
Täs on kyl joo selkeesti sellanen hittitatsi verrattnuna noihin muihin. Hakkaa aika passelisti. Sellasta leveää saundia rummuissa ja napakkaa naksutusta melodiassa. Erittäin tanssittavaa. Suorastaan puuskuttava tuo rumpukuvio. Vielä kun olisi vähän malttanut keventää välillä enemmän ja kasvattaa hurjasti ja tykittää lopussa kuin pieni eläin niin tää olis täydellinen.
0   +1 +2
 
10
Dj Karvinen 02.08.2005
Sanoisinpa että biisi kuulostaa erittäin hyvältä ja jään oottelemaan levyäsi =)
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.07.2005
Leadi on sellainen, joka on turvallinen linjoiltaan... mutta ehkä liian kova. Jälleen kyllä biisin linjat menevät loistavalla linjalla, mut joku saa kaikki soundit aivan hukkuneiksi... jotenkin kuulostaa että kompressori olisi hukuttanut soundeja. Rummuilla kikkaillaan ihan kiitettävästi ja täyte efektit ovat myös paikoillaan.

Varmalla otteella tehty biisi, jossa vain masterointi tuntuu nielevän soundeista tehon irti. Leadit ovat hyviä, vaikka hitusen toistavia. 2 minuutin tienoilla tuleva kakkosvaihe on tervetullut lisä. Ei ihan perinteisellä rakentelulla mene. Ei paljoa pahaa sanottavaa muuten, mutta soundit ovat vain hukkuneet piiloon, että saisi kaikesta täysillä jotain irti. Itse biisi ja sen linjat 9... masterointi 7½... en kuitenkaan ole niin kriittinen vaikka masterointi ei vain miellytä... 8½
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta