Lunar lunatic

Giawatha | 17.03.2005 | Psytrance
6:33

Ehkä tuo genre vähän hämää, mutta kuunnelkaa ihmeessä! Mielipiteenne voitte myös huoletta kertoa.

8.90   1764 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ADU 23.06.2005
rankka styge!!
0   +1 +2
 
9
Metratronic 02.06.2005
tästä biisistä tulee kyllä mieleen ihan normaali trance ainakin tossa alku minuutilla mutta sitte biisi kuulostaaki jo ihan psykelt hyvä kokonaisuus siksi annoin 9:n ja vielä hienoja psykedeelisiä ääniä niin hyvä tulee:)
0   +1 +2
 
G-Tune 10.05.2005
Soundit kuulostaa kyllä toimivilta, varsinki kicki ja basslinet miellyttää jykevyydellään. Rumpuosasto on muutenkin hyvä, ainoa mikä voisi mielestäni olla parempi, on tuo haikka joka voisi piiskata kovempaakin eri soundilla.
Biisiin jäi kaipaamaan selkeää (tai nyt edes jonkinlaista) päämelodiaa tai kivaa synalineä. Onhan tuolla muutama hyvin yksinkertainen tilutus , mutta jotenkin ne eivät tunnu riittäviltä. Nyt tämä jäi sellaseksi hyvin toteutetuksi energiseksi jumitukseksi. Aineksia olisi tosi kovaan biisiin.
0   +1 +2
 
9
Graft 08.05.2005
tää on kyl asiallist settii..tälläst kelpaa tamppaa
0   +1 +2
 
8
Stocco 22.03.2005
En huomannu ollenkaan, että oli mikserimusaa. Hyvä klubibiisi olisi. Ensin vähän ajattelin, etten jaksa sekavaa psytrancea kuunnella, mutta ei tämä sellaista ollutkaan. Aika jymäkät bassot tässä. Tykkään niistä. Hienosti on energiaa kompeissa muutenkin. Pituutta oli tarpeeksi kuten vaihtelevuuttakin. Melodian äänet ovat sopivan kliinisiä. Jotenkin ne vain sopivat tähän jyystöön.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 22.03.2005
Jeps. Hyvät kompit alussa. Tiukkaa on. Mukavaa soundia myöskin tarjolla. Muutenkin hyviä elementtejä löytyy biisistä. Efektejä on ihan mukavassa määrin sekä mukavan erikoinen osio tuossa ennen neljää minuuttia. Hyvät rytmittelyt ja ovelat bassot. Melodiatkin juuri sopivat tämän tyyliseen settiin. Jumitustaha tää on, mut aika hyvää sellasta kuitenkin. Soundeista ja selkeästä äänimaailmasta plussaa. :)
0   +1 +2
 
9
chucky 21.03.2005
miellytti meizin korvaan =) psytrancee parhaimmillaan...just tommosesta rytmist diggailen. ei jättäny kylmäx missään vaihees...kokoajan tapahtu. kyl tää ansaitsis 9½
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 19.03.2005
Oikein tilavaa avaruuskolketta tarjoillaan heti alkuun... Bassolinja on oikein paksua ja iskevää... ehkä menee tehoillaan ohi jopa kicki-linjan... Kickilinja tekee oikein hienoja kickailuja, filtterit ja phaserit ovat oikein herkullisen kuuloisia... soundillisesti erittäin onnistunutta tavaraa.

Breikin kohdilla tulee oudon töksähtelevä bassolinja, josta en pidä niin paljoa... Minusta tämä kuulostaa aika voimakkaasti psykelle, eli ei se kaukaa hakuammunnalla mene... Junnaava melodia ainakin on linjaltaan ihan psyketrancea... Bassolinja ei ehkä vain sovi niin hyvin enää tämän linjauksen kanssa... lyhyempi sample voisi olla iskevämpi...

Kokonaisuudessaan oikein hyvää meininkiä... melodialinjoja biisissä ei ole paljoa, mutta soundi ja muut kikkailut tekevät biisille sen sisällön... Ihan hyvä ylläri! Kiva taas kuulla hyvää Reason soundia=P Alku tais olla mun "feivörit" kohtia, johtuen sen todella selkeästä rakenteesta, jota oli todella miellyttävä kuunnella...9+
0   +1 +2
 
9
E.M.B 18.03.2005
joo kyl tää iha selvästi trance meiningil alkaa. ja jatkuu tonne 3min asti josta lähtee mielenkiintoinen nousu liikkeelle. 3:23 aika kiva pikku komppi ja tollane omalaatune osio, iha jees kuulone. 4min jälkee alkava osio tuo ehkä jonku Shaktan tai Astral Projectionin vanhan goa trancen mieleen, jossa sä oot onnistunu hyvin. Joo kyl tää enemmän trance/goa/goatrance. jees jees
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta