Love Is My Happiness

Giorgio Ungalo | 21.04.2005 | Happy Rave
5:05

FL Studio- säätöä

Yksi peliprojektin biiseistä. Iloista meininkiä tämäkin :)

8.50   1267 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
AquaSonic 11.08.2005
Hyvinhyvin itseään toistavaa iloista pimputtelua melodisella jumputustaustalla. Kuten Acrobite mainitsee, rankasti flangeeraattu tausta biisissä on. Äänenlaatu on suoraan sanottuna suttaa ja sekundaa eikä biisistä irtoa paljoa mitään innovatiivistä, mutta melodia on ihan mukaansa tempaavaa kamaa ja biisi on kaikin puolin harmoninen. Variaatiota kyllä olisi oikeasti tarvetta saada edes vähän enemmän.
0   +1 +2
 
8
tejeez 14.07.2005
Joo-o, tollasia aika iloisia melodioita, ihan hyviä. Emmä osaa tästä sanoa oikeen mitään ihmeellisempää. Ihan ok piisi.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 02.05.2005
Vauhdikkaasti lähtee rullaamaan ja phaserit/flangerit ovat kovassa kulutuksessa heti kättelyssä. Melodiaa alkaa löytymään heti alkumetreiltä saakka ja tuollaista yli-iloista rallatteluahan se on tällä kertaa. Tuo ei ole ollenkaan paha asia, kun biisit ovat tehty peliin. Tai noh, riippuu ihan kybällä tietty et minkälaiseen peliin. Tää biisi vois soida jonkun yksinkertasen tasohyppelyn läpipääsymusana... tulis just mieleen joku iloinen bubblebobble-tyylinen peli. Ja toi pelihän on niin legenda, et toi kannatti ottaa ihan kohteliaisuutena.

No itse biisiin vielä sitten, melodia soittimien soundeja olis voinut vielä equttaa ja yrittää saada pientä vinkunaa pois siitä, vai oliskos tuo häiritsevä inininä sittenkin noissa padeissa? Ainakin tuossa biisin lopetuksessa sitä esiintyy. Joo, täytyy tästä sanoa kun on kaikki neljä uutta kuunnellut, niin ei tämä kärkikaksikkoon niistä yllä, mutta ei tämä kovinkaan paha veto ole myöskään. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta