Opus funerale inc. My last words

Goathemy | 27.09.2004 | Black Metal
7:12

Year 666:en viimeinen virsi

8.50   2435 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tomppa_The_Man 30.09.2005
Nytpä on tullut tsekattua.
Tuli niin jotain mieleen mutta ku ei ny justiin osaa sanoa.
Ennekaikkea vokaaleista tykkäsin. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
9
Sweetie 24.07.2005
Vaikuttavaa mättöä, nainen ja nuo miehenkin cleanit vokaalit kuulostavat oikein mainioilta, jopa minun Simen -laululla kyllästettyihin korviini.
Soundeista en voi oikein sanoa mitään, koska nettikoneen pc-speakeria muistuttava sisäinen kaijutin ei ole ihan hifi, mutta tuntuu toimivan.
En tiedä onko vika minussa, mutta lopun tausta aasta tuli etäinen assosiaatio S.O.A.D.iin. Noh, ei ihan samassa genressä, mutta pidän sitäkin positiivisena asiana.
Hyvähyvähyvä. Ja parempaa ruokaa.
0   +1 +2
 
NapalmHead 14.07.2005
Mahtipontinen alku on kohtuullisen mukavan kuuloinen. Soundit ovat erinomaiset. Sekä massaa että kirkkautta piisaa. Minuutin ja yhdentoista sekunnin kohdalla meininki kohoaa valtavasti, kun naisääni leijailee loistavan riffin rikastaman mätön päällä. Kompasteleva rumpukomppi vain hieman horjuttaa tuota hienoa hetkeä. Välissä on jotain vähemmän mieleenpainuvaa, mutta pian tuo ihana mättöosio tulee uudestaan, ja olen taas liekeissä.

Myöhemmin palataan taas alussa vilahtaneeseen sankarilliseen riffittelyyn. Sitten alkaa hienoilla lauluilla varustettu osio, jonka alussa rumpukomppi kompastelee taas hieman. Tämä kaunis osio jatkuu onneksi niin kauan, että siitä ehtii nauttia. Monet bändit pilaavat tällaiset hienoudet vain vilauttamalla niitä.

Mitään muuta vikaa en tästä löytänyt kuin rumpalin ajoittaiset hupsuttelut ja muutama vähemmän hyvä melodia. Douppii shittii niiq.
0   +1 +2
 
10
Shagroth 14.02.2005
Melodia aivan helvetin upea tässä biisissä. Kitarakikkailu toimii välistä todella hyvin.

Soundit on todella hyvät. Rummut varsinkin. Ne jäivät erityisesti mieleen

Örinä on 10 arvoista. Nainen taustalaulajan toimii erittäin hyvin. Teijahan on perkeleen hyvä laulaja. Se tuo omaa syvyyttä kappaleelle.

Joten eihän tässä muuta voi kun 10 antaa.

Keep it going. Stay heavy \,,/
0   +1 +2
 
9
kUOLLUTMIEs 22.01.2005
biisi on rakeenteellisesti hyvä, tunnelma on synkkä ja soundit basaria lukuun ottamatta genreen täydelliset(se basari on vähän semmonen töks töks). yhteensoitto sujuu ilman mitään kommelluksia. biisin ylivoimanen vahvuus on naisäänen ja ärinän yhdistely! se tuo jotenkin syvyyttä biisiin ja alkaa vähitellen salakavalasti hukuttaa muutaman kuuntelukerran jälkeen.
0   +1 +2
 
9
myrsky 16.11.2004
tähän alkuun täytyy heti mainita että vokaalit ovat todella mahtavia. koko biisi kulkee hyvin alusta loppuu ja tunnelma säilyy eikä säry missään vaiheessa. täytyy tästä tämän innoittamana vielä kuunnella nuo muutkin....
0   +1 +2
 
9
TIK 16.11.2004
Tämän kipaleen muistaisinkin olevan tuolta kevyemmästä päästä Goathemya, katsotaas jos se muistikuva pitää paikkansa..
Kokonaissoundi on kyllä erittäin hyvä, selkeä mutta ei liian kliininen. Vokaalit istuu hemmetin hyvin, naisvoxuja myöten (tosin muutamassa kohdassa tuntuu menevän aika
hilkulla nuotille, mutta voi olla että vika on täällä päässä :P/liian vähissä kuuntelukerroissa),
jossa on hieno äänenväri. Kitarasoundeissa ei mitään purnaamista, toimivaa riffittelyä.. tuollaista soundia itsekin haluaisin..
Rummut vetää myöskin asiallisesti, tosin tuo 2:40 - 3:00 tahti hieman kalskahti korvaan.. mutta pientä pientä.
Paikoittain todella hyvä tunnelma!
0   +1 +2
 
8
jun_tune 28.11.2004
Hyvin bathory moonsorrow maisesti lähtee, sankari/viikinki alku, ihan toimiva sellainen, mutta tuon rääkymisen olisin jättänyt ihan suosiolla pois ja pistänyt vaikka hoilaamista tilalle, en ole oikein tuon moonsorrow-tyylin ystävä, bathory sentään teki homman kunnolla. Sit meni nopeeks ja ihmeellinen puhdas ääni, omaperäinen, mutta tämän tyyliseen menoon ei ehkä se paras mahdollinen, hieman ilmeisesti vortex/borknagar vaikutetta, rääkyminen on tuota aika ilmeetöntä suomityyliä. Tähän on nyt vähän kaikenlaista koitettu puskea yhteen ja paketti ei ole oikein tiivis, vaan hajoaa vähän joka suuntaan. Soundit on ihan kohdallaan, mutta biisi materiaali on hieman valju. Ei tämä sentään heviksi välillä muuttunut. Joo kyllä ilmeisesti on tavoiteltu tässä sitä borknagar fiilistä, ei ihan onnistuttu, mutta keskivertoa parempi esitys. Bändin nimestä ja levyn kansista olisin odottanut vähän synkempää ja rankempaa kyytiä. Riffejä on turhan vähän näin pitkäksi biisiksi ja paremmin olisi toiminut noin 4 minuutin rypistyksenä.
0   +1 +2