Tragedia

Golgata ¨ | 22.08.2005 | Hardcore Punk
3:37

Vanhaa materiaalia Partajeesus-demolta tämäkin.

9.44   2394 kuuntelua

Kappaleen sanat

mikä on se skenaario / jonka mukaan elämä kulkee? / alamäki - uusi nousu? / pysyvyys - muutosvaihe? / mitä sinulle siunaantui? / turvallista vakautta? / isä nussi omaa lasta / mitkä olivat vaihtoehdot? / laatikossa pieni veitsi / jännittävää vaihtelua? / alku - loppupiste / mitä olikaan välissä? / alku - loppupiste / mitä olikaan välissä? / taas itket / tragedia, tragedia / ja tragedienne, tragedienne / miksi loit jumalan? / miksi elät kun on toivoa? / toivoa lopusta ja sielun pelastuksesta / kasvosi katoavat väkijoukkoon / eihän sitä koskaan tiedä / ei koskaan ja nyt olet poissa / alku - loppupiste / mitä olikaan välissä? / alku - loppupiste / mitä olikaan välissä? / taas itket / tragedia, tragedia / ja tragedienne, tragedienne / minne jäivät vaihtoehdot?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
atheos 05.12.2005
Kyllä, tämä on vaan niin perkeleen kova ja paranee vaan mitä enemmän kuuntelee. Rumpusoundi on kaikessa kauheudessaan täydellinen. Näin sitä pitää!
0   +1 +2
 
9
K-E 25.09.2005
Rokkaava meininki. Vokaaleista pidän kovasti.
0   +1 +2
 
9
Orthon 28.10.2005
Hyvät saundit ootte saaneet.. Jos rytmihäiriö ja Impaled Nazarene risteytettäisiin niin tämä ois aika lähellä lopputulosta! Helvetin hyvää HC:tä ei kai siinä muuta..
0   +1 +2