Liquid fear (Demo 2009)

Grimace | 21.09.2009 | Metal
3:37

Biisin on tehnyt Grimace ja äänityksestä ja miksauksesta huolehti
Arttu Sarvanne @ Studio Watercastle, Jyväskylä

8.00   568 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=394765
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
J.A.M.S. 17.02.2011
oho. jopas löyty helmi biisi. toimii alusta asti. hyvä rytmi.
0   +1 +2
 
8
Lesko 08.10.2010
Onpas hieno kitarasoundi heti alussa. Ja laulusoundi myös mukava, mutta siinä vaiheessa biisi jotenkin jää polkemaan tyhjää ja ei kanna tarpeeksi. Mielenkiitnoisia juttuja mukana ja sävellyksenä ihan mukava. Laulu kun olis suomeksi, niin kuulostaisi kyllä vieläkin paremmalta, jotenkin on kovin tönkköä tuo englannin vääntäminen...
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 01.10.2010
Soitto toimii hyvin. Soundimaailma on varsin voimakas, mutta soundeissa on myös kivaa avaruutta kaikesta rosoisuudesta huolimatta. Erityisen maukas on tuo intron ja välikkeiden kitaramelodian soundi. Laulaja vetää genrelle uskollisesti, mutta itse vierastan tuollaista laulutekniikkaa. Pitäisin tästä huomattavasti enemmän puhtaammin laulettuna - etenkin, kun nuo pienehkössä roolissa olevat puhtaammat osiot toimivat komeasti. Sävellys on toimiva, joskaan ei tuo kovinkaan paljoa uutta musiikkimaailmaan. Tosin, niin ei aina tarvitsekaan käydä.
0   +1 +2
 
zenri 12.04.2010
En juurikaan kuuntele tällaista musaa, niin olen vähän huono kommentoimaan. Yritän jotain kumminkin.

Soitto rullaa ihan pätevän raskaasti. Bändi tuntuu olevan kohtuu hyvin tasapainossa. Laulajalla kuulostaisi riittävän ihan hyvin rahkeita.

Biisi vähän tasapaksu. Jotenkin laahaa tommoisena keskitempoisena eteenpäin, mutta on vähän jähmeää kuultavaa. Voisi olla joko vähän nopeampi tai sitten vielä hitaampi.
0   +1 +2