After Quality

Grimsoul | 23.04.2007 | Freeform
4:27

Pistetääpäs pitkästä aikaa jotain tuotantoa jakoon. Tällä kertaa ei niin raskasta meininkiä, mutta rähinää ja hehkutus melodiaa kuitenkin luvassa. Miksaus ja masterointi ei ole vielä lopullinen.

Hieman lyhennelty versio.

8.20   1555 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
janety_ 05.07.2007
aikas ovela... joku semmonen rellestyskohta tuohon ois kyllä tosi jees, mut ei se välttämättä tarvi, toimii näinkin.
0   +1 +2
 
8
Ramon 28.04.2007
Jees taas turhat lätinät pois ja suoraan asiaan! muhun sellanen iskee... Sävel etenee kivasti. suvanto kohta oli mukavan kuuloinen, sellainen jota oikeen jää odottamaan et koska se nousee ja se kiusaa mukavasti varsinkin jos on ite tanssilattialla=), mutta sen jälkeisestä paukkeesta uupuu jotain joka veisi mukanaan.
En osaa ite sanoo mitä se on vaille mut kuitenki, sähän se maestro oot=)!!!
0   +1 +2
 
7
Camfer 27.04.2007
jotain taustahälinää tuntuu puuttuvan. ainakin puolivälin kohdilla on meininki hyvä mutta jotain siitä tuntuu puuttuvan ympäristöstä. nämä paikkapaikoin ilmenevät "häiriö" äänet sais olla enemmän iskevämpiä, meinaan pidin niistä ihan pirusti mut sais vain tuntua takaraivossa saakka.. pidin kyllä mutta ei herättänyt silleen ohhoh elämystä minussa. mutta tähän ei ole vielä valmis odotan innolla tämän tulevaisuutta..
0   +1 +2
 
8
Phyton 27.04.2007
hmm.. diggasin vitusti tosta sävelestä mutta lopussa se teki jonkun ihmeellisen koukun mihin tunnelma latistu, sävel lähti helvetin hyvin etenemään ja loi hyvät vibat mutta sitten se pomppas jotenkin kuin pois paikoiltaan lopussa..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat