Bleed

Grimsoul | 14.03.2005 | Hardtrance
5:22

Uusi versio biisistä "Painajainen".

8.40   3164 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Jinxed 17.09.2009
Sotkuisempi versio painajaisesta, tässä on nyt IMO otettu askel väärään suuntaan, painajainen oli toimivampi selkeänä ja kirkkaana jumputuksena, noi vokaalit tuntuu jotenkin väkisin lisätyiltä. Plääh, en kyllä tykkää tästä nyt vaikka muuten tuotantoasi fanitankin kuin hullu puuroa.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 16.04.2005
Aivan ok biisi vaikka kyseinen genre ei kuulu mun suosikkeihin.Parempi kuin moni muu täälä vastaan tullut:)S.R-CsPr-
0   +1 +2
 
Mustepullo 29.03.2005
Miksei tämänkin tahdissa saisi jalkoja liikkeelle. Jonkin verran tylsä ja tasapaksu sävellyspuoli vetää hiukan arvosanaa alas... Kaipaisin enemmän raikkaampia melodiakulkuja lead-instruille...
0   +1 +2
 
Piru Kange 28.03.2005
Pahoitteluni heti alkuun... ei ole minun genreäni.

Mutta joo, rummut tekevät pari ihan kivaa filliä. Synasoundista en pidä alkuunkaan. Biittikin on aika yksitoikkoinen. Muutenkin kappale toistaa samaa aika pitkään. Joku hauska rumpujuttu tms. tuossa tulee myöhemmin kuitenkin mukaan. Kokonaisuutena biisi on ihan liian pitkä. Lyhyempi olisi helpompi tajuta. Tässä tulee vähän sillisalaattimeininki mieleen.
0   +1 +2
 
thepax 27.03.2005
Ei tälläistä oikein jaksa kotona kuunnella. Jossain klubilla oikeassa mielentilassa saattaisi toimia. Suvantokohta ja nostatus toimi kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Miksaus ja tuotanto kyllä sitä tasoa ettei varmaan ihan aloittelija ole. Ei tässä nyt mitään uutta ole mutta kuulee sitä täällä paljon pahempaakin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Huh rytmi lyö kuin saunavasta. Mistäs se suomalainen enempää kuin saunomisesta. Lissää löylyä ja kansa kuumaksi. Mitä kuumenpi dance sitä enemmän juomaa tästä jokainen baarinpitäjä tykkää!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 30.03.2005
Hardtrance ei genrenä oikein lämmitä, tuli kulutettua se aika nopeasti loppuun joskus pari vuotta sitten Proteus/Neon-bileissä. Jotenkin musiikkityylinä liian hektistä mutta silti monotonista (hektisyys ei siis mielestäni ole pahasta esim vitun nopean junkan parissa, mutta siinä on taas sellaista todella levotonta sekoilua)

Soundillisesti tämä on ok. Rumpusoundit toimivat, liidisoundi (jos tuota nyt sellaiseksi sanoisi) on ihan toimiva. Basso saisi olla isompi ja massiivisempi. Parin minuutin tienoilla alkava liidimelodia on ihan jees, mutta sisältää juuri ne perus Hardtrance-jutut joille en erityisemmin lämpene. Filtteröinnit piristävät soundia huomattavasti, mutta niitä saisi olla vitusti enemmän ja ne saisivat myöskin mennä vitusti enemmän överiksi. Tällaisenaan vähän tylsä.

Neljän minuutin jälkeen tuleva kiksuhtava melodia on yllättäen jopa mukaansatempaava. Jos en istuisi hankalassa asennossa mikseriin naputtamassa, saattaisin jopa tanssia tämän tahdissa. Sekin liidi kuitenkin kuluu loppuun aika nopeasti, minuuttiin mennessä korvia alkaa jo raastamaan.

Soundit oli ok, haalea kokonaisuus ei napannut mukaansa. Seitsemän minuuttia... Örh. Tylsä.
0   +1 +2
 
8
damn_pc 06.04.2005
Hevimiehelle 7:19 "hardtrancea" toimii painajaisena, joten jo siitä pisteet kotiin ; ) Kipale kehittyy hyvin ja on tehty hyvällä maulla. Tasoltaan, niin musiikillisesti kuin tuotannollisesti hyvä
0   +1 +2
 
8
argon 07.04.2005
Tästä biisistä tuli jostain ihmeen syystä ensimmäisenä mieleen ensimmäisenä, että tämä on täydellinen biisi taustabiisiksi Aerobic-kisoihin, itsehän en aerobiciä harrasta edes vahingossa - urheiluruudussa olen nähnyt rouvien ja herrojen urhoilevan ankarasti tämäntyyppisen biisin tahdissa. :)

Mutta aiheeseen: hyvä kulkeva biitti joka tapauksessa ja tuon urheilullisen ulottuvuuden lisäksi toimisi myös takuuvarmasti tanssilattioilla Koneiston tyyppisissä tapahtumissa. Toteutuksesta löytyy paljon hyviä koukkuja ja miksaus kuullosti näin luureilla kuunneltuna varsin hyvältä. Tekijä joka laskee kokonaisarvosanan ysin puolelta nipin napin kasin puolelle on pituus: hyvistä koukuista huolimatta kuuntelubiisinä ehkä vähän liian pitkä, mutta tanssilattioillehan tämä toki on optimoitukin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat