Ghost Train

3:51
10.00   122 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ted Nugentti II 25.12.2015
täys kymppi. siulla on maaginen homataikakyky tehdä maailman MASSIIVISIMPIA kertosäkeitä ja jotain homeista rämejutskaa. en käsitä täysin, mutta fanitan kännissä volumet täysillä. Joo en nyt tiiä onks tuo sähkörumpuhomma ihan ok mutta.. sori..
Siun pitäs tehä biisi nimeltä Swamp Witch. Semmonen rämeinen, homeblues... hämähäkinseittejä.. I throw you this idea, you better make fun with it. Mutta ei tietenkään oo pakko.
0   +1 +2
 
Rämevelho 22.11.2015
Tjoo... kaverilla on tollaset pienet sähkörummut kotona, jolla se naputti ne sisään , kun kysäsin yhtenä jammailu päivänä, että pystyiskö soittaa tän. Ehkä voisin kysyä, jos niitä vois vähän säätää paremmin saundaaviks. En tosiaan oo ite mikään rumpuexpertti.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 20.11.2015
Ai sinäkin palannut takisin mikseriin.

Biisihän on edelleen helvetin kova, mutta hieman tuo huono konerummutus särähtää korvaan (toivottavasti siis on konerummut kyseessä eikä huono miksaus/äänitys). Kehitystä kyllä tapahtynut mielestäni soitannon tiukkuudessa.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 18.11.2015
Jee! Pitkästä aikaa uutta musaa. Tai siis vanha biisihän tää on. Ghost Town oli vissiin alkuperäinen akustinen versio. Neil Young tuleeepi tästä mieleen. Potkua saisi olla rummuissa sun muissa enemmän, mutta biisi rifeineen on edelleen täydellinen.
0   +1 +2