Avain Uuteen

Hallikettu | 02.08.2021 | Acid
2:31

Sävellys: Niko Hallikainen, sanoitukset ja laulu: Eveliina Kettunen

0.00   242 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SaastanenHippi 31.10.2021
Tämäkin melko erikoista meininkiä. Jälleen on pilipalia ja runoutta jännästi yhdistelty, tässä myös sellaista ismo alanko -vibaa ja bongottelua. Aika hauska biisi tämäkin, ihan mielellään kuuntelee loppuun, koska on erilaista ja yllättävää. PS. hieno logo.
0   +1 +2
 
AnttiJ 20.10.2021
Omalaatuinen intro ja ihan yhtä erikoisena biisi jatkuukin. Jännittäviä juonenkäänteitä ja erikoisia soundeja riittää koko biisin ajalle siinä määrin, että hyvä kun ehtii pysyä perässä. Liekö kyse jostain modernista progesuuntauksesta vai mistä? Tai olisikohan kyse jonkinlaisesta shamanistisesta voimaannuttamiskappaleesta? Niin tai näin; biisi oli ihan pakko kuunnella loppuun, joten jotain mystisen koukuttavaa siinä on. Kisabiisi = ei pisteytystä täällä.
0   +1 +2
 
Windywalk 18.10.2021
Tää on täynnä kaikkea jännää, laulajan soundi on upea mutta jotenkin jää melodia ehkä vähän epäselväksi. Sovituksestakin löytyy kaikenlaista. Ehkä vähän liikaa mun korville. Toki se varmaan oli tarkoitus. Eli täyttä tavaraa, mutta mulle ei ihan aukene. Mutta olen yleensä väärässä!
0   +1 +2
 
Uppe 10.10.2021
Viidakkoprogea, tai jotain sellaista ... huhhahhei ... jonkinlainen sosiologisfilosofispsykologisalkoholistinen tunnelma. Ihan uutta tällainen ... tai mistä minä tiedän ...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat