Intergalactic war

Hans | 16.10.2004 | --
3:19

Kummallinen tarina jostain out there...ulkoavaruudesta luultavasti....Riikka vierailevana tähtenä kertosäkeen lauluissa. Tällasia syntyy, kun eräs nimeltämainitsematon henkilö kertoilee mulle liikaa scifitarinoitaan.

8.13   1004 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Milsu 12.04.2005
Mä tykästyin kovasti tähän biisiin. Tässä on ovela tunnelma. Sanoista en hirveän hyvin saanut selvää, mutta ei se nyt niin haitannut. Riikka laulaa todella ihanasti kertsissä! :)
0   +1 +2
 
-CSPR- 22.02.2005
*kommenttirinki*No joo tällästä.Mies puolinen laulu hiukan epävireinen(liekö rarkoituksella)
0   +1 +2
 
10
ylkky 05.02.2005
what the fuck this is shit no ei ny sentää tää kuulosaaz itse asiassa helvbetin hyvältä varsinki ko toi muija laulaa osaa olla muijalla seksikäs ääni kypä muijan seksikkäälle äänelle
0   +1 +2
 
8
Caca 02.12.2004
Olin kuullut tämän aikaisemminkin, mutta ilmeisestikin (?) en ollut arvostellut.
No, symppismenoa á la Belle & Sebastian. Englannin lausunnan harjoittelu olisi paikallaan--- ei pahalla, muttei hyvälläkään. Alkoi tahattomasti naurattamaan...tuli heti mieleen Cafe Veijon Baarin artistit.
0   +1 +2
 
9
Enriq 21.11.2004
Tämän biisin olen kuullut jo useamman kerran nyt. Biisiin on hienosti sekoitettu elektronista evästä kitaran ja laulun sekaan. Komppi on miksattu hieman liikaa pinnalle ja siinä olisi voitu käyttää jotain efektointia. Tietenkään ei haittaisi jos komppi muuttuisikin jossain vaiheessa biisiä, tulisi jotain variointia. Sävellyksenä biisi ei ole ollenkaan hassumpi, laulajalla on erikoinen ote, hyvin persoonallinen ääni josta joku päivä vielä jalostuu erinomainen. Laulussa kannattaisi kiinnittää huomiota erityisesti laulun puhtauteen. Paljon harjoitusta ja naapurien / saman asuinhuoneiston kiduttamistahan se vaatii mutta ajan mittaan... Voisitte treenata duettoja taustalaulajan kanssa, leidi hallitsee kyllä laulutekniikat. Biisin aihe kieltämättä kertoo hyvästä mielikuvituksesta. Mielestäni sanat ovat paikoin tosin kornit, idea silti hyvä. Kyllä tästä voi ysin lohkaista, monta asiaa pitäisi vielä korjata mutta tämä kapuaa ehdottomasti keskitason yläpuolelle. Olen puhunut.
0   +1 +2
 
6
DaKiller 19.11.2004
Jokseenkin kiehtova kappale joka toimii sellaisena hellyttävänä "halauksena" näin kuvainnollisesti asia ilmaistuna. Mutta hempeilyt sikseen, itse asiaan -->

Kaipaisin lead vokaaleihin reilusti lisää rohkeutta ja revittelyä myös kehiin. Lausuminen myös kaipaisi reenausta. Tuota kaunista naisääntä olisi kuunnellut toki enemmänkin. Ehkä sellainen puolivalmiin tekeleen maku tästä jäi ja soundeja voisi hioa hieman terävemmiksi. Turhan kasarimainen syntetisaattorimusan fiilis tässä on...Ei sekään ole huono asia, jos siitä pitää, mutta aika on mielestäni ajanut vääjäämättä sen ohi.

Taustat ovat turhan yksitoikkoiset ja, kuten joku jo mainitsikin, haitsut junnaaa hieman ärsyttävästi koko kappaleen ajan samaa rataa. Parin kuuntelukerran jälkeen se alkoi jo aiheuttamaan lievää merisairautta... Jonkulainen intro olisi ehkä ollut paikallaan, sillä tämähän on tällainen fiilistely ja nyt se polkaisee ehkä turhan nopeasti liikkeelle.

Yhteenvetona: Ei mikään mestariteos mutta omaa hetkensä.
0   +1 +2
 
10
kitaristi0 18.11.2004
Aivan ässä! TOdellakin. Ainoa mikä ärsytti oli tuo jatkuva hi-hat komppi ja sen saundi erityisesti (jostakin fruity loopsista) mutta siis erittäin symppis biisi, laulu on kivan kuulosta, kertsissä laulava tyttö laulaa tosi hyvin. Kiva kappale.
0   +1 +2
 
6
Enforce 17.11.2004
ihan hyvä äänimaailma. muutenkin jännä toteutus, koneita ja särökitaraa. laulun voisi unohtaa täysin, tai ainakin voisi opetella lausumaan englantia. naisääni toi hieman lisää eloa biisiin, muttei hänkään huikeaa lauluääntä omaa. muuten biisissä ei valittamista =)
0   +1 +2
 
Kukkonen 16.11.2004
Haikat liian irtonaisia muuhun soundiin verrattuna. Pienellä hiomisella tästä voisikin saada hyvän biisin, koska aineksia olisi. Naisen laulusta isot plussat!

Leadi"soolo" oli hyvä veto, mutta tämä tarvitsisi vielä selkeän suvanto kohdan kevyemmillä rummuilla ja heleämmillä leadeilla. Kuten sanottu; hiomisella saisi hyvänkin biisin!
0   +1 +2
 
7
MusaPoju 14.11.2004
Tunteikas ja kiehtova kappale oon. Joo hyvänkuuloinen ääni jepjep. Riikkakin laullaa hyviin !!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2