pyörähtää [ f.tre_one ]

Harlekiini | 30.01.2007 | Suomi-hip-hop
4:52

Jeh..elikäs Karuja Tarinoita platalt vähän messevämpi skibale..Tattis tre_onel et lähti messii..

M&M records ja DO-G house entertainment 2007

7.67   461 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Iha kivalta tuntuu. Monotonisen kuuloiset räpit, vähän puhumiseks menee. Taustat olis kovat jos niissä olis potkua jonkun verran enemmän.

Roby S.
0   +1 +2
 
7
heli-] 30.01.2007
hirmu hyvä muuten mutta kuhan sisäistät rytmin pääset paremmin siihen ite kappaleeseen eikä kuulosta että vaan läpi "puhusit" sanat mikkiin parannusta on tapahtunu hyvä hyvä
0   +1 +2
 
8
I.V.A.N. 15.04.2009
Yhdyn tohon kommenttiin tos yläpuolel,et rytmitys ei ehkä ole niin sisäistetty,mutta muuten ei ole kyllä valittamista.Vähän monotoniset räpit oli joo,mutta eipä se mua haitannu!
Biitti oli tosi mukaansa tempaava ja pään oli pakko lähtee nyökkyilee mukaan.Lyriikat oli hyvät!Yksinkertaiset,mutta ei liian.Tykkäsin kirjoitus tyylistäs,koska käytit sanoja,joita porukka ei yleensä käytä rimmatakseen linejen lopussa,vaan ne käyttää niitä yleensä linejen alussa.
Kertsi oli helvetin hyvä!Tosi hyvä flow ja meni helvetin hyvin biitin ja myös itse melodian mukaan!Ainoo tosiaan mitä jäin kaipaamaan oli tunne.En tiedä johtuiko sitten keskinkertaisesta äänenlaadusta,minkä mukana harvemmin tunne välittyy mikin toiselle puolelle.Munaa ku sais lisää niin ois loistava!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta