The Big J-17 (Original Mix)

harrii | 22.05.2008 | Melodic Trance
11:40

Tein tämän biisin pikkuveljelleni Jarmolle 17-vuotislahjaksi. Pituuttakin tuli oikein kunnolla.

Valmistunut 17.4.2008

0.00   350 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 22.05.2008
Hienon kuuloinen padi on aivan alussa. Tosin sen jäykkä sointujenvaihto syö biisiä... attackia vain rohkeesti ois voinut ottaa padeista pois. Pehmeyttä lisää.

En tiedä mitä tekemistä tälle on melodisen trancen kanssa, kun rumpukompin alkaessa tulee vahvasti 80-luku mieleen. (tosin mitäpä tuolla genrellä on nyt väliä). Bassline vasta onkin kivan retron kuuloinen. En tiedä mikä vanha biisi tästä tulee mieleen, mutta se nyt ei haittaa. Nostalgiasta saa aina miulta plussaa=)

Suvanto on hiukan liian tasainen, vaikkakin tuo puhesyntikka saa hymyn naamaan hupaisuudellaan... välillä soundaa kivasti joltain vanhalta peliltä.

Vähän keskeneräiseksi jäänyt biisi, joka olisi kaivannut jotain lisää. Kunnon kohokohtaa ei löydy oikein missään vaiheessa. Kellosoitin 5 minuutin jälkeen kuulostaa hienolta paikoitellen... tosin muutaman kerran kilkuttaa hiukan nuotin vierestä...

Efektoinnilla ja muilla värityksilllä tähän saisi lisää sitä jotain. Pituuttakin voisi karsia ihan rohkeasti sillä tämä ei oikein jaksa kantaa tuota 12 minuuttia... sopivalta olisi tuntunut joku 5 minuuttia.

Ideaa tuntuisi olevan, mutta vähän liian helppoihin ratkaisuihin biisi nojaa. Kuitenkin kuulostaa siltä että tekijä tietää mitä haluaa... tekemisen iloa jatkoonkin!
0   +1 +2