Hullu-Juha & Pee Juurikas & Naamapena - Huomaaks?

Hullu-Juha | 17.09.2009 | Gangsta Rap
3:59

noniii, tässä olis tällänen raakaversio tästä meidän pikkupikkusashdemalasessiosta, tää on siis miksaamaton joten parempi versio tulee pihalle myöhemmin vaikkei tässäkää kai mitää isompii vikoi ole, paraslaatusin tähänastisista biiseistä mitä tän projektin alla on, siis äänenlaadultaan ainakin...Biitti on from: LilQuest eli se on mikserin beatfactorysta kanssa..toivottavasti pidätte, täälläpäin ainakin tyypit diggaa tätä...:D

9.00   418 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 394222 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Susimies 20.01.2012
kivan humoristinen tyyli sulla :)
0   +1 +2
 
LILQuest 14.10.2009
Voi piru vie. Kirjottelin pitkän kommentin tälle biisille, mut Mikseri päätti bugitella just kommentin lähetyshetkellä ja ilmeisesti kommentti ei tullu nyt perille...? En jaksa uudestaa enää kirjotella kun kirjottelin äskeistäkin jo aika pitkään ja hartaasti, mutta siis lyhykäisyydessään tykkäsin kyllä. Ei nyt ihan mitään maailmoja mullistavaa settiä, semmosta perus-jees-meininkiä. Vähän oli oikeestaan jokaisella tyypillä pientä takertelua lainien kanssa, mutta ei mitään hirveen pahaa. Huukki loppu jotenki hämysti pari tahtii liian aikasin, kuten myös viimenen verse.

Mutta ilmotelkaa ihmeessä jos ja kun pistelette uutta miksausta kasaan, niin kiinnostais kyllä tulla sitten uudestaan tsekata valmista matskua ja pistellä tarkemmat kritiikit kehiin.
Jep !!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat