Dragonbeat

I Think | 01.10.2004 | Indie
3:50

Neljäs kappale toiselta demolta. Tää on tämmönen emotionaalisempi, ja tutkivampi biisi. Kannattaa kuunnella huolella. Biisin säeriffi kääntyy ylösalaisin biisin puolivälissä, ja myöskin biisin tarina kääntyy kulkemaan takaisin alkua kohti. :) -Keltsu

9.63   2885 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

Ilmiselvä 22.03.2005
Bändin infot herättivät mielenkiillon, josko olisi vähän erilaista tavaraa tulossa. Soundit on vähän jotenkin... mieleeni tulee sana "purkkimaiset". Laulaja on tooooosi Toni Wirtanen. Soitto on ihan menevää ja sävellyksellisesti biisi on perusjeestavaraa, en kyllä tosiaankaan ymmärrä tuota korkeaan keskiarvoon jonka tämä biisi on saanut. Toimii saletisti erityisesti teinityttöjen kostuttamiseen. Jotain aika kivoja kitarajuttuja jäi mieleeni ja kolmen ja puolen minuutin kohdalla alkava loppusuvanto oli kiva joskin tuuliääni joka kuulosti wahilla tehdyltä oli hiukkasen karu.
0   +1 +2
 
9
RA- 08.02.2005
Jännä biisi.. Kun on kuunnellut niin pitää kuunnella toisen kerran uudestaan, ja ei perse! tämähän on hyvä biisi. uudestaan, uudestaan.
Idea on hyvä, mutta valitettavasti sitä kertomatta tuskin kovin moni kuuntelija ei hiffaa sitä.
You think.
0   +1 +2
 
10
Tuomo. 30.01.2005
Tämähän on todella hyvä!!
0   +1 +2
 
10
Verenn 22.10.2004
Nyt harmittaa että annoin Hugille kympin, sillä tää on jos mahdollista niin vieläkin parempi! Tässä on todellakin sellaista hittipotentiaalia, että käy sääliksi jos joku muu ei sitä huomaa. Paljon lisättävää ei ole Hugin kehuihin verrattuna, muuta kun että tää biisi on todellinen helmi. Ainoastaan biisin alun laulussa oleva efekti laulussa oli tökerön kuuloinen, onneksi tää ei ole teidän lätyn eka biisi koska tuo efekti oli luokkaa joka voisi aiheuttaa levy-yhtiössä sen suoraan roskiin efektin.. Onneksi efekti ei kestänyt kauaa, pääsi nauttimaan tästä rallista. Jäi sellainen olo että ois halunnut kuunnella kauemminkin! 10+ arvoinen suoritus!
0   +1 +2
 
10
Moosefrog 19.10.2004
Voi perkele jätkät, oon kuunnellu tässä pari päivää jo putkeen teidän uutta demoa. Tää biisi on ehdottomasti yksi parhaimmista vähään aikaan miltään bändiltä. Hienoa että Hauki on taas päässy vauhtiin :)
0   +1 +2
 
9
Syntaksivirhe 05.10.2004
todella laadukasta rokkia/poppia mitä tämä on =) itse en tätä alaa oikein kuuntele mutta tämä oli erittäin hieno yllätys. laulajalla on hieno ääni ja kaikki on kaikin puolin hyvin. eipä muuta kuin lisää lisää matskua! =)
0   +1 +2
 
10
Roope Paltta 05.10.2004
Tässä alkoi olla sellaista suuren maailman meininkiä. Ei mitään negaa vaikka yritin jopa etsiä:) Tää biisi/bändi voisi mun mielestä olla yhtä kovaa kamaa, kuin joku Negative tai vastaava. Kitarat oli hienosti laajennettu puolelta toiselle ja toi laulutyyli/ääni toimii kyl ihan kympill. Ja yleisesti huomaa et soitto-taito on ammattimaista soundien kera. (Positiivisesti) soundeissa Apulanta maisuutta. Oikeesti kokonaisuus todella hyvä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta