Kutuklitoris

In Flamerson | 22.09.2009 | Death/Thrash
4:29

Laulut: Päätykki

Säv: Päätykki
San: Päätykki
Sov: Päätykki

7.70   1836 kuuntelua

Kappaleen sanat

come on!

Aukee, se vittu antaa ja laukee.
Tätä se nyt on olen surenkorennoton.
Mielisairas hevonen ojenti omaa.
Naaras kiitti ja työntyi varsaan.

Annetut emättimet erikätevät vetimet sisään soivan huoran kotelon arkipyhästä rakennetun.
Karvasta nussitun emakon rakosta läpi nousevan lepakon johtaa ratahuoran kutuklitoriksen elämään.

Ovet auki onko se talvihauki, koska olet vihaton ja vielä niin saamaton.
Pilkit reikää toivon kipinä herää huutaen
tärppäsikö tärppäsikö.
Menet ja löyrät sitten tiedät kutuklitoriksen ketjun katkenneen.
Miten voit tietää kukasta auenneen onnen huoran löytyneen.

Kutuklitoris mua koskettaa.
Kutukiltoris anna sen rakastaa.

Aukee, se vittu antaa ja laukee.
Tätä se nyt on olen surenkorennoton.
Mielisairas hevonen ojenti omaa.
Naaras kiitti ja työntyi varsaan.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
rike666 17.04.2010
Edellinen sano mun sanottavan, taitoja ois mutta miksi hukata niitä tällaseen mukahauskaan paskaan, nuo tekstit ei oo edes huono vitsi vaan varmaan napattu jostain mongoloidien terapiatunnin tuotoksista. Hävetkää, nämä "saastaemätinkullipaskahuora" -tekstit on NIIN passé...
0   +1 +2
 
Deadful 20.12.2009
Kommentoidaas nyt sitten takaisin päin. Noh. Tekisi mieli kirjoittaa jotain oikeasti asiallista, mutta tää ei nyt iske kyllä oikein hevon kettuakaan. Ihan taitavasti soitettua ja sillai. Koneistetut rummut on itseasiassa sangen hyvin toteutettu ja laulajakin vetää ihan asenteella. Kuitenkin tällanen muka hyvällä läpällä ja matkitulla nimellä tehty melkein hauska musiikki on aika hölmöä mielestäni. Näillä soittotaidoilla olisi varaa tehdä muutakin.
0   +1 +2
 
6
tOrbedO 15.12.2009
Kyllä oli jotain niin karmaisevaa kuultavaa että lieneekö tuota musiikiksi kutsua enää. Ja jos kutsuu niin joku todella maanis-depressiivinen, äitinsä menettänyt, Pasilaa 24 h katsova henkilö joka hautoo itsemurhaa :-D Ensinnäkään, sanoitukset oli sen verran paskat ja niistä sai viä huonommin selvää ku mun huonosta englannin lausumisesta, sekä tuo möykkääminen mitä tuollaases Children Of The Bodom-tyylises sonnas piretähän on nii korvia rikkovaa että hullukaa kuuntele. Hyi. Sen huomas ku "laulu" lähti nii tiesi viimeistään että tätä biisiä ei koskaa enää halua kuunnella ja rahoolle löytyy 100 kertaa parempaa vastinetta ku ostaa In Flamerson levy. Mieluummin ostaasin kymmenen dildoa ja tukkisin ne poikittain perseeseen ku kuuntelen tällästä. Ja PS: älkää herranjumala äijät menkö Eminemin soldier biisiä tekemään, se olis räpin raiskausta, vaikka vetäisitte tosissanne. Mut ainut plussa on että ootte tehny tästä biisistä tarpeeks lyhyen. Tätä ei olis jaksanu 8 minuuttia niinku jotain metallicaa. :-)
0   +1 +2
 
7
Chrimera 13.12.2009
Liidiriffit svengaa helvetin hyvin, mutta laulut on ihan perseestä. Tästä ei oikein ota selvää, onko homma tehty läpällä vai tosissaan, mikä ei ole hyvä asia. Käy kai se näinkin.
0   +1 +2
 
Groathor 25.11.2009
Biisin rakenne on tosi tanakka, siellä on kaikki tarvittava tukirakenteeseen ja sit on kaikkee mitkä paikkaa pikku reijät sieltä. Soitossa kuuluu pieniä epätarkkuuksia ja ihan pari pahaa virhettä löyty ja ne voi antaa anteeks että niitä ei oo enempää, eikä ne onneks kovin pahasti kuulu sieltä, cliini juttu on tosi hyvä tässä ja sopii tähän. Ainut mikä itseeni kaikista eniten häiritsee on kone rummut, tässä ne on liian konemaiset, mutta joo sekin on mielipideasia millon ne on hyvät ja kuka tykkää mistäkin, mutta omasta mielestä ne saisivat olla oikeet rummut :)
Kokonaisena pakettina tämä on ihan toimiva ja luulen että tulee toimimaan seuraavatkin biisit jos se tätä rataa menee ja jos oikeet rummut tulee pelii niin sillon voin sanoo että tää ois aivan mahtavaa :) Numeron jätän antamatta tälläkertaa!
+4   +1 +2
 
9
Jermych 25.11.2009
Soitanto tuntuu sujuvan, ja sanoitukset on paras osa kaikista! :D Ihmettelen miten laulajan kurkku kestää :O
+2   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 18.10.2009
Sanotaan, että vähän olen pyörryksissä vieläkin kappaleesta, kun odotin sen olevan jotain huumori-pornogrindiä. Mutta jumalauta tässähän oli melodioita. Tuli mieleen Insomniumin ja Ajattaran epäpyhä liitto. Pidin sovituksesta, kappale pysyi mielenkiintoisena, kun hitaampi jyystö ja döödiskaahaus vuorottelivat. Ja se kitaramelodia oli aivan älyttömän kaunis ja tarttuva. Kyl mä sanon, että tykkäsin.
+2   +1 +2
 
9
C-Kasetti 17.10.2009
sanoista tippuu kymppi! ymmärrät varmaan että ihan eri genre mitä ite kuuntelen joten vähän vaikeeta arvostella biisii mut sanat on hyvät nii tässä kun muissaki biiseissä mitä kattelin! biisi on itessään mun mielestä helvetin hieno paitsi laulusta en pidä.. mut se on just sitä kun ihan eri genreä kuuntelee eikä ymmärrä tommosen mättämisen päälle :D ! huomaa että kitaraa osataan kyllä taidolla rämpyttää ! eipä mitään keep it going! -Anarkia
+2   +1 +2
 
-TJ- 07.10.2009
No nyt ollaan kyllä jo tosi lähellä bullshi..eye.tä ;) hienoja tyunnelmakohtia ja ja mätöt on mätätty kyllä hienosti! Sanoitukset ovat herkät, vaikka aiheet pulestaan rikkoo kaiken mahdottomuudellaan. Live ainesta! Olisi syytä esiintyjen olla kumminkaan ottamatta kliikaa yhteyttä yleisöön, vaan antaa näiden helmien tehdä sen puolesta! biisin nimi on varmankin tervehdys naisille ja tulevalle keväälle. hienoa!
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta