Dignity (2010)

Incredible Fish | 27.08.2010 | Pop
3:09

Jeah =)

8.50   771 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=436145
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
pommikaitsu 18.09.2010
ihan veti kylmät väreet kun laulu alkoi. eihän se noin pidä alkaan. niinkuin oltais teinipojan laskeutuvia palleja puristaa samalla kun lyriikka alkaa.
A osissa tämä lapsen soundi toimii mutta kertosäkeen särökeppien kanssa sitä toivoo että muutosta tapahtuu, sorry but no.
jos kertosäkeen taustat olisivat kevyemmät tämä laulu sopisi, jos laulaja munia puristettaisiin eri kohdasta (ei siitä samasta jota biisi alku vinkauslähtee) edes kertosäkeen aikana olisi tulos räysin eri. tähän kommenttiin voi heittää vastineen: " se on sovitettu tuollaiseksi". se on jouduttu sovittamaan tuollaiseksi koska enempää ei ole irti saatu.
soittajia ja soundeja on ruoskittu oikein birkenaun tyyliin(liioiteltu kommentti) mutta laulajalle on syötetty herkku leivoksia ja sanottu "kyllä tämä riittää jos et parempaan".
laulajan äänessä on selkeästi kuultavissa se että munaa on. mutta missä se äänitys tilaisuudessa.
sehän on perusfakta että rumpusoundeja ihmetellaan toistapäivää ja lauluille uhrataan oikein muutama otto. ehkä siinä on fiiliksen pohjalla ajatus: "nyt on saatu kaikki muut valmiiksi, niin vedä nyt nopeesti kaikki peliin". näinhän siinä usein käy, etteä todellakaan ole ainut bändi edes tampere-vilppula akselilla, joka tekee samat virheet.
ajatellaan bändiä vaikka leivoksena. nyky-musiikkiteollisuuden mukaan bändin arvo mitataan laulajan potentiaalin mukaan. tämä on säälittävä juttu mutta niin se vain on.
bändin laulaja on leivoksen kirsikka, jonka perusteellan arvioidaan koko leivos.
miettikää minkä näköinen kirsikkatorttu teidän poppoo on ?
oma mielipiteeni on ilmeisesti tullut jo tämän tekstin aikana selväksi.
0   +1 +2