Revolution (demo)

Incursion | 03.06.2009 | Black/Thrash
3:28

Demon startti-, että nimikkobiisi!

8.60   1777 kuuntelua

Kappaleen sanat

What the Fucking Perversion you have to drain others to the death
I’m Sick of Your Mental Sickness!
I’m Sick of Your insignificant life!
You’re Crushing One Another With the Sadisfaction of the Broken Psyche in Your Wicked Mind!

Extremely Disturbed Times is Knockin’ the Door already
We Don’t Need Anymore Terrorists of the Real Life in Our Lives

Revolution!!
Revolution!!
Revolution!!

Stop beliving those lies what society is feeding to us
Raise to defiance against the elite against human races freedom!

Try to live at least one day without the wicked moral system ’n’ without the human made laws!
Can you be a natural man even one day?

Every day everyone’s pushing you to do more!
Every day you belive those robots
And day by day you start to loose the meaning of life more ’n’ more!!

Revolution!!
Revolution!!
Revolution!!

-Solo-

Then some day in your deathbed you can see the lie
You will wonder where the hell did you waste your life
x2

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
SuomiFinland666 30.12.2010
Kaikin puolin toimivaa thrash/black mättöä. No joo vokaalit hukkuu vähän kaiken muun alle mutta sillä ei ole mitään väliä. Lisää tämmöstä
+2   +1 +2
 
8
Elikkäs blackthrashia pyydetään tsekkaamaan ja sitähän täältä löytyypi. Arvostelen mieluummin tämän Revolution-biisin ylemmän sijaan, kun pidin tästä enemmän. Mutta niin, näin yleiskatsauksella tämä on aika toimivaa tavaraa. Soundit ovat melko jees, vaikkakin voisivat olla vähän selvemmät. Mutta hyvin tämä kuitenkin potkii, joten hyvällä pohjalla mennään. Pari kertaa tuli semmonen fiilis, että meinaako vähän laahata, mutta eipä se vakavaa ole.
Ekana kitarat: Kitarat ovat aika kaiken alla, mutta soundiltaan ovat aika jees. Voisi soundi olla hieman selkeämpi ja pinnalla oleva, mutta käy näinkin aikalailla. Riffit ovat aika semmosta perusthrashin ja BM:n risteytystä, niin kuin genrekin lupailee. Riffeissä ei ole sinänsä hirveästi uutta, mutta asiansa hoitaa. Soolot ovat hyvin thrash-vaikutteisia ja onnistuneet. Lie kuinka paljon tuosta on improvisoitu ja kuinka paljon on sävelletty, mutta ei huonoja sooloja ollenkaan. Monilla mikseribändeillä, joilla on thrash-metalli vaikutteena kompastuu juuri yleisimmin sooloihin niin, että ne eivät oikein onnistu. Tällä kertaa onnistui! Hyve!
Sitten otetaas esille laulu: Laulu on suht yhtenäinen ja depressiivisen kuuloinen. Hieman sellaista Varg Vikernesin vanhan laulutyylin tapaisuutta kuulen joissakin kohti biisiä, mikä ei ole huono asia. Laulu olisi voinut olla pinnammalla, niin kuin kitaroidenkin. Nyt ei saa oikein ihan kaikkea aggressiivisuutta laulusta irti, kun ei kuule ihan selvästi laulajaa. Mutta laulu kuitenkin näillä näkymin kuulostaa aika hyvältä, joten ainoa moite on se, että se on vähän liian pinnan alla.
Bassosta: Bassoa on näemmä soitettu tähän biisiin, mutta sitä on vähän vaikea kuulla tuolta kitaroiden alta, jotka jo valmiiksi ovat aika bassoisen kuuloiset ja voisivat olla pinnammalla. Joten basson soundiin kannattaa panostaa, koska kunnon potkiva bassosoundi, joka erottuu musiikista, iskee hyvin moneen ihmiseen eräänlaisena lisämausteena, kuten minuun. Carpathian Forestinkin kappaleissa on basso hyvin pinnalla ja minun mielestäni siksi hyvin potkii kyseinen bändi. Joten bassoa vähän selkeämmäksi seur. kerralla!
Rummut: Rumpujen soitto etenee alusta loppuun melko tarkalla työllä ja soundit rummuissa on jees. Virvelisoundi oli mun mielestä ehkä paras homma. Hienolta kuulostaa ja soundit yleensäkin ovat melko onnistuneet. Basaarin soundit olisivat sopineet kappaleeseen paremmin, jos (edelleenk) kitarat olisivat olleet pinnammalla. Nyt ne ovat vähän irrallisen kuuloiset. Hyvät soundit niissä on kyllä, mutta irralliset soundeihin nähden. Mutta niin, toivoisin vähän tekniikallisuutta ja kikkoja kappaleissa yleensä(erikoisempia fillejä, splash-kikkailua ym.), niin pitäisi yllä mielenkiintoa rumpaleissa sitten. Mutta kuitenkin rummut ovat soundeineen, soittoineen aika onnistuneet. Jäin kaipaamaan vähän enemmän fillejä tai kikkoja, jotka voisi antaa vähän maustetta hommaan. Mutta syötävää se on näinkin!

In a nutshell: Tämä kappale pääosin ajaa juuri sitä genreä, jona sitä mainostetaan. Pyrkimyksenä on potkia kuuntelijan naamaa syvälle takaraivoon ja mukavasti se siinä onnistuukin yleisesti. Mutta koska arvostelijana on sellainen jätkä, joka on aika vaativa musiikillisten juttujen suhteen, niin jäin kaipaamaan eri juttuja, jotka voisivat säväyttää minua ja jotka voisivat tehdä bändistä enemmän uniikin ja omanlaisen. Nyt tämä on vähän sellainen perusbändi moneen muuhun tämän genren bändiin verrattuna(myös esikuviin). Mutta mukavasti potkii ja ansaitsee kuitenkin hymyilevän arvosanan 8.
+2   +1 +2
 
7
spiritworld 12.05.2010
Kitarat miellyttää enempi korvaa kuin Aeon of... äänenlaatu aika huono ts eniten laulussa, aika suttuinen kappale muutenkin. no joo emmä tykänny. vähän tylsä, käheä. mut edelleenkin soittotaito ja soolot ++
+1   +1 +2
 
10
Alusta loppuun puhdasta nannaa tämä! Thrash painotteinen soitanta ja ilkeä black-vokalisointi toimivat hyvin yhteen. Soundeiltaan mukavan ug, mutta ehkä saisi viellä parantaa johonkin suuntaan.
+2   +1 +2
 
7
Distracter 23.09.2009
No tämä niinsanotusti hakee vähän linjaa - välillä raskaampi thrash + bläkkisvokalisointi pelaa välillä hyvin yhteen, välillä ei. Paikoitellen erittäinkin old skool meininkiä, mikä on jees. Mitäs tässä, ihan perushvin rullaavaa riffittelyä, ei kummempia, ei paskempaa.

Sanoituksista: kliseisyyttä, ristiriitaisuutta - sanottava, se mitä nyt halutaan vallankumouksella, ei välity. Ainakaan mulle. Tai sit oon tyhmä. Enemmän asennetta, saatanaa ja bläckiä kehiin!
+1   +1 +2
 
10
Holic 09.06.2009
Tiukkaakin mahtavampaa mätäntää. Logo on myös blackis bändille ominaisen näköinen.
+2   +1 +2
 
8
Azag 14.08.2009
Aika rässipainotteista, ihan hyvää. Rumpali olis voinu vetää vähän tiukemminkin, kuulostaa vähän ontuvan blasteissa. Vokaalit olis voinu olla enemmän pinnassa. Soolo oli aika turha, mutta menettelee. SAundit ihan ok. Pari hyvää riffiä ja asenne kohallaan. Antaisin 7½, mutta menkööt 8.
+1   +1 +2