Shadows and Dust

2:02

Intro levylle "Omni Tenebris". Hyvin tunnelmapainotteinen ja haikea. Instrumentaali. Ei ole missään nimessä vielä mitään metallimusiikkia tämä, mutta on intro sellaiseen ja siitä johtuu genre. Suositeltavissa mahdollisimman hyvät äänilaitteet. Muhevia syviä ääniä ja herkkiä sävyjä.

9.00   2484 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Joo Moi 31.12.2005
Tää ei tarvisi välttämättä mitään, jos tän liittäis johonkin videoon/elokuvaan/peliin/tarinaan...
Mahtava tunnelma!!! Mietin ääniä, jotka saattais toimia täss jos kappale olis minuutin pidempi.. Sydämenlyönnit, hidas hengitys ja huuto.
Tää sopis todella moneen kohtaukseen tai tilanteeseen. Kammottavaa ja jumalaista + Suruisaa ja silti niin toivokasta = Nerokasta!
Kun kuuntelen tätä, niin näen kyll aika uskomattomia maisemia...
Maisemia kaukana tästä maailmasta! Mielenkiintoista...
On se äijä!
0   +1 +2
 
9
Colia 07.06.2005
Jeah. Tämä toimii hyvin. Tykkäsin. Lisää tällaista.

Introna ajatellen tämä toimii tällaisenaan, mutta jos kokonaista biisiä lähtisi tästä rakentamaan, niin niitä patarumpuja ehdottomasti! ^^
Korkeimmat kuoro-soundit kuulostivat kyllä kovin ohuilta ja muovisilta, mutta ei se tunnelmaa haittaa.

Tykkäsin tästä kovasti...

Ja muuten... Hei, Risto. *vilkuttaa*
0   +1 +2
 
Jules Varjola 21.04.2005
Hyvä äänimaisema, toimivaa hempeilyä. Edelleen. Voisin jopa fanittaa sinua tästähyvästä aivan täysin.
0   +1 +2
 
9
AssassinID#00058 05.07.2004
Täytyy kyllä kehua että tämä on loistava introksi. Pakahduttaa minun korvani täysin melodioillaan ja kuorollaan (joka paikoittain kyllä jää hieman liian ohueksikin) lukuunottaen haikealla, ehkä talvisellakin tunnelmallaan.
0   +1 +2
 
10
NapalmHead 10.06.2004
TODELLA hyvän kuuloinen! Olen aina pitänyt tällaisesta, koska olen koko elämäni kuunnellut Jean Michel Jarren musiikkia. Loistava tunnelma, erinomainen sävellys.
0   +1 +2
 
8
Zimayo 28.05.2004
Kaunis mutta jotenkin vajaa. Todellakin pitäis lisätä vähintään patarummut ja jotain tausta-efektejä nii hyvä tulee. Mut kyl toi tommosenaankin menee.
0   +1 +2
 
9
Asgardao 23.04.2004
Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa.. Kunpa olisit tehnyt tästä kokonaisen biisin, on tuo fiilis sen verran hyvä.. Tuntuu vähän haaskaukselta laittaa näin hyvä juttu introksi..
0   +1 +2
 
VA 20.04.2004
Kauniita ja nimenomaan haikeita, jopa koskettavia melodioita. Kun käytössä on pelkkä kuoro (lukuunottamatta loppupuolen efektejä), sen soundi jää aika ohueksi. Tämä voi tietenkin olla laitteiston vika enemmän kuin muusikon mutta jos mahdollista niin tämä vaatisi ehdottomasti huomattavasti täyteläisemmän kuorosoundin. Ehkä jotain perkussioita voisi myös lisäillä, kuten patarumpuja jne. mutta se lienee enemmän makuasia. Tällaisenaankin tämä kuulostaa kuitenkin äärimmäisen hyvältä sillä melodiat ovat mielettömän kauniita ja soundi on ohuudesta huolimatta kuitenkin kaunis ja pehmeä. Olisi mukavaa jos mieheltä ilmestyisi joskus enemmänkin tämänsuuntaista musiikkia enemmillä instrumenteilla varustettuna raskaan metallin vastapainoksi. Tämä tyylilaji kun näyttää luonnistuvan varsin mainiosti. Melodioineen (tekijän iän huomioon ottaen) tämä jättää vähän sanattomaksi muutaman kuuntelukerran jälkeen. Kaunista.
0   +1 +2
 
Infernal Fear 18.04.2004
Varsin onnistunut intro. Haikea ja toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta