7teen

InSHADE | 14.05.2004 | Rock
5:19

Nyky rockin ja grungen sekoitusta. Medium tempoinen rock kappale.

8.67   1531 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
zilakat 16.05.2005
Kyllähän tossa noi vaikutteiden saundimaailmat löyty, mutta kappale oli enemmän sävellyksenä tolla bonjovi-bryanadams linjalla. Laulajalla on hieno ääni ja orkesteri soittaa mallikkaasti yhteen. Laulu oli ihan kiva eikä siinä mielessä häirinnyt kuulijaa. Se vaan olisi ehkä vaatinut muutaman omaperäisemmän koukun.
0   +1 +2
 
9
mesatokai 18.12.2004
huh lisää tällaista kyllä osaatte asianne "tahtoo lisää"
0   +1 +2
 
9
Pastori 29.05.2004
Oikein hyvän kuuloista rokkia josta 90-luvun seattle -soundin jälkimainingit kuuluvat mukavasti läpi. Ainoa joka pisti vähän korvaan oli oudon tunkkainen kitarasärö, mutta kokonaisuus toimii uskomattoman hienosti.

Jos nyt jotain yhtymäkohtia halutaan etsiä, niin Stone temple Pilots, Jellyfish ja Silverchair on ensimmäiset jotka tulevat mieleen. Arvatenkin kyseiset bändit lukeutuvat omiin suosikkeihini ja olenkin sen ikäpolven henkilö, että tällaista musaa on tullut kuunneltua paljon ja juuri siksi myös tämä biisi viehättää minua suuresti.

Joku väliosa jossa olis tullu vielä kunnon räyhä ja kitarasoolo olis ollu nastaakin nastempi.

Toivottavasti saamme nauttia vielä lisää musiikistanne. Tämä yksi biisi vain antoi maistiaisia selvästi hienosta sävellystaidosta ja toimivasta soitannosta.

Lissää si!
0   +1 +2
 
10
well he aint no David Bowie. Bryan Adams maby...vähän turhan hyvin soitettu ja laulettu. liian hyvät sounditkin. ihan liaan hyvä biisi. turhan hyvä. tänään ei sitten kuunnellakkaan enää mitään. tuskin mikään enää kuulostaa miltään tämän jälkeen. helvetin helvetti...
0   +1 +2
 
8
killtheitch 21.05.2004
Biisiin olis voinut duunata snadisti enemmän melodiaa ja tarttuvuutta...mutta se on vain mun mielipide=)
diggaan laulajan äänestä!
0   +1 +2
 
9
buronil 24.05.2004
Törkeen hyvä pändi, pasisti on ainakin parenpi kun steve harris ja laulaja kuullostaa ihan david bowielta... Rajumpi olis kyllä voinu olla!!! Orkesterille hyvää kesää!! T:Demis
0   +1 +2