Tha Player

Instincta | 14.11.2004 | Eurotrance
3:44

Semmonen vähän tränssikäs mutta silti ei... en tiä oikeen mitä tyyliä se on mutta kommentoikaa... mikä on hyvää, mikä on huonoa?

8.67   981 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
RadeoN 08.03.2005
Noniin... Kyllä toi genre valinta on mun mielestä kohallaan.. biisistä löytyy trancemaisia elementtejä saundeinee ja melodiasta tuli heti mielee eurodancemaiset otteet! kaiken kaikkiaan hienon kuuloista eurorancettelua dance fiiliksellä! heh.. soundivalinnat ovat onnistuneet... sopivat mielestäni loistavasti yhteen! Kokonaisuudessaan oikein mukavan kuuloinen biisi!

Mitä arvosanaan tulee niin "Salmisen" kommenttiin yhtyäkseni annan VAHVAN ysin!
0   +1 +2
 
pro[D]user 04.12.2004
Tulihan lopulta se Jazz Jackrabbit musa! Raikkaita melodioita ja pari peruskuvioo. En keksi valittamista oikeen mistään. Handclapissä oli liikaa kaikua.
0   +1 +2
 
9
Salminen 16.11.2004
Tämähän on tosiaan varsin mukavan menevää dancettelua, kiitettävillä melodisilla elementeillä ja ainakin omaan korvaani toimivilla soundeilla toteutettua. Tuo säkökitara tosin kuulostaa paikoin hivenen konemaiselta, mutta se annettakoon anteeksi.

Lempikohdakseni biisistä muodostuvat nuo pysäytykset, joissa kitara muriseekin jo varsin kivasti ja tuo 80-luvun hengessä tehty rumpufilli luo hienoa fiilistä potkaisten rivakasti kappaleen uudestaan käyntiin. Myös vocoderpätkät kuulostivat hienoilta. Leadisooloilut kulkevat myös soljuvasti eteenpäin.

Ehkä vielä hieman enemmän vaihtelua tähän (naisvoksut olisivat varmaan kova sana) niin tässä voisi olla jo kymppiinkin potentiaalia nykyiselläkin asteikollani. Mainion nostalginen tunnelma kappaleessa takaa tälle kuitenkin vahvan yhdeksikön.
0   +1 +2
 
8
Protush 16.11.2004
hienot efectit alussa josta alkaa sitten energinen bassline.. kicki on hitusen vaisu ja rummut ovat aika perustavaraa.. hienosti oot saanut yhdisteltyä muhkeista soundeja yhteen.. ja nehän toimii! harmi tuo tuo rumpu ja basso puoli.. matalia ääniä kun ei tahdo kuulua kun noissa voimakkaissa nosto kohdissa.. ton yhden sweep taustan olisi voinut jättää pois tai sitä olisi voinut miksata hieman erilaiseksi.. kokonaisuutena energinen, mukavan erilainen eikä todellakaan mikään pitkästyttävä kipale:) pituuttakin on sopivasti.. vaan kun tuon rumpupuolen saisi kuntoon niin täähän vois olla vaikka mikä hitti! ton genren vaihtasin ehkä eurotranceksi tai danceksi..
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta