Song Of The Volga Boatmen

2:14

Osallistuminen Mikserin The Song of the Volga Boatmen -skabaan...

Kyseessähän on siis coveri traditionaalisesta venäläisestä laulusta. Sävel on traditional ja sanat myös, mutta tässä versiossa on hiukka muutettu noita traditionaaleja sanoja. Myös kappaleen tempo ja sävellaji poikkeavat alkuperäisestä, mutta eiköhän tuo biisi ole kuitenkin jotenkin tunnistettavissa...

Huom. Tiedosto vaihdettu uuteen 16.2.2018. Tässä uudessa versiossa laulu noudattelee paremmin melodisesti tuota alkuperäistä sävellystä, ja miksausta on myös paranneltu.

9.00   275 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Felix N 29.03.2018
Rennosti ja hyvällä temmolla rullaa tämä cover-versio. Hyvin on soitettu kitarat tässäkin ja rullaa tosiaan mukavasti. Laulusoundi on tässä selkeämpi ja kirkkaampi kuin aiemmin kuulemissani biiseissäsi. Minun makuun kisan kärkipäätä.
0   +1 +2
 
Windywalk 03.03.2018
Kisan avaaja, valmis ennätys ajassa. Kertoo siitä että kaveri osaa kyllä. Ei voi kuin ihmetellä! Mukavan vauhdikas versio. Aikaisempaa rohkeampaa laulua IT:ltä. Soundit toimii.
0   +1 +2
 
8
Popkorni 01.03.2018
Kappas napsun reippaampaa IT-kamaa. Hieman ehkä jopa yllätti että ”näinkin rivakka” meno ottaen huomioon IT:n monien aiempien teosten vellovamman tyylin. Saundeissa muutenkin selkeää kehityskaarta kuultavissa. Se on aina ilahduttavaa, että omaa halun kehittyä ja että se alkaa myös kuulua sieltä.
Itse cover vaan jäi elämyksenä omaan nirsoon makuuni vähän vaisuksi ja napsun pitkävetiseksi. Olisin kaivannut vähän vielä vahvempaa ja varmempaa laulua sekä etenkin stemmoja. Voksuraidan pienimuotoinen efektointi olisi myös tuonut esitykseen enemmän raikkautta.
Mutta propseja totta kai siitä, miten nopeasti kyhäsit tämän kasaan. Hämmentävä reaktio- ja toteutusaika miehellä. Ja tuo selkeämpi rytmipuoli tuolla taustalla tuo oikeastikin mukavaa uutta maustetta IT-tuotantoon. Niin ja siis tuosta vähän rohkeammasta yleisestä heittäytymisestä laulamisessa tulee toki lisäplussa. Rohkeasti lähdit hakemaan lopussa jopa ylä-ääntä. Onhan tämäkin loppujen lopuksi aikas lutune veto. Pitää vaan kuunnella useamman kerran, niin alkaa toimia paremmin. :)
0   +1 +2
 
Tackle 15.02.2018
Tää kyseinen kisa tuntui ja tuntuu äkkiseltään vähän semmoselta ettei varmaa riitä hermot alkaa työstään mokomaa kappaletta, varsinkin kun se veis multa varmaa ainaki kuus viikkoa aikaa, ja tässä on muitaki sävellyksiä meneillään. Mutta IT se vaa tupsautti oman versionsa heti huomenna, eikä ollenkaan pöllömpi veto. Sen ansiosta kisaan nousi heti myös lisää mielenkiintoa! Hyvä IT !
0   +1 +2