Sunday Nights (In Neon Lights)

IT (Next Gen Demos) | 23.02.2018 | Rock
3:23

Demo. Neoclassic Rock.

0.00   158 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 590622 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

jarpat 19.03.2018
Valtavasti on materiaalia Sulla kyllä! 10:n parhaankin joukossa toistaa sataa biisiä? Ei ihan kaikkia kyllä jaksa samalla sessiolla kuunnella, mutta mitkäs olis Sun "nopeimpia" biisejä? Noissa kun monessa on liki sama tempo ja Sun laulu on suht samankaltaista biisistä toiseen, niin ei oikein näe metsää puilta, vai miten sitä sanotaan..? Sä taisit jossain mainita, että olet vähän "arka laulaja", mutta ootko kokeillut laulaa yhtään "eri tyylillä"? Teepä sellainen testi, että vedätkin metrin kauempaa, mutta sitten myös sen verran kovempaa, että kuulet sen luureissa "normaalisti". Voi tulla ihan uutta potkua lauluun, jos "otat ittestäs enemmän irti". En mä sillä, ei se helppoa oo.. ittekään tee enää ku instruja vaan, kun en kummonen laulelija ole.
Mutta tuottelias ainakin olet ja tunnistettava. Jo näiden kuuntelujen pohjalta varmasti tunnistaisin, jos sattuis radiosta Sun biisi tulemaan. Jos kuuntelisin radiota siis.. aika vähiin on jäänyt se, valitettavasti. Lähinnä (aina samojen) eppunormaalin kappaleiden puhkisoitosta johtuen...

Mut joo, ei oo Sun kappaleissa mitään vikaa. Mutta paljon on melko samankaltaista juttua. Haluaisin kuulla Sulta vähän irtiottoa, kenties nopeampaa tempoa ja räväkämpää laulua, kokeile?
0   +1 +2