Soul City

Jailrock | 23.04.2008 | --
3:49
7.50   281 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Akeli 10.02.2009
Tuli tuossa luettua näädän kommentti tuosta vieraskirjasta, ja täytyy kyllä sanoa, että olihan siinä vähän perää. Vähän uhkaa tällanen musa hukkua massaan - myös siinäkin suhteessa, että laulun puhtaudessa olisi parannettavaa. Törkeään kielenkäyttöön en nyt ainakaan tämän biisin kohdalla törmännyt, eikä kirosanoissa ja muissa mitään pahaa ole, jos ei liikaa annostele.

Sitten tarkemmin tähän biisiin. Ihan hyvin on soitettu, soundit toimii. Laulun puhtaudessa olisi aika paljon parannettavaa paikoitellen, ja kitaratkin kuulostivat joissain kohdin vähän epäpuhtailta. Ei kannata bendailla jos ei oikeasti aio :---DDDDDDDDDDDDDDD
Mutta joo, sävellyksellisesti tämä oli kyllä niin peruskauraa, että oikein harmittaa. Sama sointukierto löytyy kyllä niin helevetin monesta poppi- ja rockipiisistä, että ei tässä mitään uutta ollut. Ja kaikenlisäksi sitä kiertoa vielä runkattiin aika pitkälti biisin alusta ihan loppuun asti.

Kun teillä nyt kuitenkin tuntuu noi soiton ja laulun perustaidot olevan hanskassa, niin kannattaisi vaan tehdä lisää biisejä - tällä kertaa rankemmalla itsekritiikillä, niin ei sitten tule tällaisia klisekasoja enempää, koska tällaisilla ei valitettavasti nykymaailmassa pitkälle pötki.
0   +1 +2