Yellow Circle

Jan C | 01.12.2007 | Electronic
4:40

Elektronista fiilistelyä. Voisiko genre olla vaikka NEW-SPACE? ;)
säv: Jan Chaupine

9.50   455 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Quantum83 30.10.2012
Loistava kappale kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
9
Lex 08.02.2009
Jan C, Du gjorde det igen... var fansiken hittar du alla dina ideér ? Grymt bra takt och sound oxo musik... ´"thats the way I like it aha..."
+2   +1 +2
 
Andy Livid 01.02.2008
Siisti basso-synakuvio, soundit ovat äärimmäisen kuulaat ja selkeät, hyvä miksaus siis mun mielestäni. Melodiakuvio on tuon siisti bassoraidan kanssa mukavan tarttuvaa sorttia, soinnut ovat maalailevan haikeat ja biitti saa mielen jännästi sekä lepotilaan, että myös liikenteeseen, ajattelemaan kaikkea muuta kuin arkipäivän scheissea. Tuo päämelodiaa hoitava itämaisen kuuloinen syntsa on kaunis, samalla elektroninen ja cyber mutta kuitenkin niin ihmismäinen soundi. Rentouttava vaikutus, ja tämä biisi kestää hyvin kuuntelukertoja, on jo neljäs perättäinen menossa.

Tässä on vahva tuulahdus 15-20 vuoden takaa, vaikka soundit ovatkin viimeisintä nykypäivän tasoa. Se tuulahdus käy kuin tuo aavemaisesti pannattu tuuliefekti, pyyhkäisee mennessään. Tämmöisen musan tekeminen on oma taiteenlajinsa, jotkut vain osaavat luoda avaruudellisen kuuloista kamaa. Tässä kappaleessa käydään käsi kädessä universumin kanssa kohti tuntematonta, hieman ehkä ihmetellen, kuitenkin syvässä kunnioitus-suhteessa, avoimin sieluin, vailla epäilystä. Tätä on hieno kuunnella näin myöhäis-ehtoona kuulokkeista ja samalla vahvasti Tähdet ja Avaruus -lehden juuri luetut artikkelit mielessä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta