Eru Gos

JennaK | 20.09.2014 | Synthpop
4:05

Eru Gos sai nimensä, kun alkoi vaan ottamaan pannuun, kun kaikki biisien nimet on käytetty. Jossain tulee aina vastaan saman niminen biisi. Kirjoitin näppiksellä ihan sattumanvaraisesti jotain ja tuli tuommoinen. Tämän biisin sanat eivät myöskään tarkoita mitään. Ei se silti tarkoita sitä, etteikö tätä ehkä jopa kannattaisi kuunnella - erikoinen tavallaan.

9.25   2044 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Marko Toivonen 02.01.2016
Ihastuin vokaaleihin heti kaiken eletronisen äänimaisen keskellä. En tiedä kuka siellä lauleskeli mutta voisi laulaa enemmänkin sun biiseissä(tosin en ole kerennyt vielä kaikkia kuuntelemaan, mutta mitä tähän mennessä olen kuunnellut, niin tämä oli ensimmäinen jossa tuli lauluakin vastaan) niin tuo laulu toisi tämän kaiken kone maailman äänien keskelle lihan ja veren... sielun. Tämän voi toteuttaa ilman sanojan. Usein pelkkä ääni riittää avaamaan yhden oven lisää sydämeen. Ilman sanojakin.
0   +1 +2
 
9
Soundmod 01.10.2014
kivat lauluosuudet :) muutenkin erikoinen yhdistelmä mutta jotenkin se vaan toimii. Hyvä Jenna
+2   +1 +2
 
9
Skazi26 27.09.2014
Tämäpäs oli hieno kuuntelukokemus. 80-luvulla tätä olisi varmaan sanottu futuristiseksi musiikiksi. Ja mun korviin tää kuullostaa edelleenkin futuristiselta. Biisi toimii todella hyvin ja siinä on tunnetta mukana. Nykyään kun musiikki on niin jotenkin "tunteetonta". Diggailin kovasti ja mulle tulee tästä kappaleesta sellaiset artistit mieleen kuin Lamb ja vanhempi Delerium.
+2   +1 +2
 
10
EMS-Project 23.09.2014
Taustan flowsta tulee mieleen Philip Glass, jota olen aina fanittanut. Laulut vievät sitten suomalaisiin maisemiin. Erikoinen yhdistelmä - ja sellaisista itse aina pidän.
+2   +1 +2