Harbour

JennaK | 28.09.2014 | Synthpop
2:55

Varsin hidastempoinen, mutta mukavan rytmikäs. Synthpopin sijaan tämä voisi olla mitä tahansa poppia. Voi olla joillekin kuulijoille liian vaikea pala - liikaa juttuja, mutta paskaakos minä siitä välitän.

9.00   1986 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Konnajee 29.09.2014
Skazi26, rytmillisesti on varmastikin juuri kuten sanoit, trip hop- vaikutteista. Muuten on useinkin vaikea määritellä näitä, kun otan vaikutteita vähän sieltä sun täältä ja lopputulos on jotain, mille ei ihan tarkkaa genreä ehkä löydykään. Tai onhan noita, vaan kaikkea ei voi tietää ja tuntea, kun aletaan penkomaan eri alagenren alagenrejä.
0   +1 +2
 
10
Skazi26 29.09.2014
Mä tykkäsin tästä kappaleesta. Siinä on jotain hypnoottista ja erittäin taiteellista samaan aikaan. Melodisia elementtejä ja variaatioita niistä on mukavan paljon. Mun mielestä tämä on aika trip hop vaikutteista musiikkia ja minähän olen trip hopin ystävä. Myös biisin nimi sopii hyvin tunnelmaan.
Erittäin hyvä teos. Lisää tälläistä mikseriin!
+2   +1 +2
 
Konnajee 28.09.2014
Outo fiilis on ehkä ollutkin hakusessa näissä viimeaikaisissa biiseissä. Olen tavallaan hakenutkin tiettyä tunnelmaa ja biisien nimetkin tavallaan kertovat yhtä tarinaa. Tosin on vaikeata tehdä joka kerta jotain yhtä hyvää kuin edellinen oli ja siitä varmaan seuraa kohta tauko tekemiseen. Loppuu ideat kunnes taas tulee uusia. Kun ei ole ammattimuusikko, vaatii tämä tekeminen fiilistä ja sopivia tunnetiloja. Vaikea selittää - on kuin tekisi bluesia ilman kokemusta, josta se biisi kertoo.
0   +1 +2
 
8
Soundmod 28.09.2014
jätti oudon fiiliksen. Pitää kuunnella viellä myöhemmin uudestaa. Ei oikein auennut ensikuuntelulla. Ennakkoluulottomasti eteenpäin, vai mitä tosta voisi sanoa
+4   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta