0122

jm8k | 02.10.2014 | Psytrance
7:24
8.67   161 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
veezay 14.10.2014
alkaa ihan hyvillä atmosoundeilla ja taustalla naputtava halftime-step on miellyttävän kuuloinen. puolen minuutin vaiheilla tuleva basari vähän rikkoo rytmin tunnelmaa, mutta atmosoundit sentään säilyvät. basari olisi voinut hillitä itsensä pidempään, jotta 4/4-napsu olisi alkanut vasta esim. 1:27 kohdilla. atmosoundien kavereiksi tulevat synamelodiat toimivat suurin piirtein, ja biisissä kuulostaa olevan ihan koherentti sävelmaisema. perkussiot tuntuvat jäävän hivenen taka-alalle.

puolivälissä tulee virkistävä ja odotettu tauko, jota piristää uusi melodiaelementti. "kliimaksiin" noustaan sopivan laiskasti, mutta uudelle melodiaelementille olisi ehkä voinut raivata enemmän tilaa, jolloin biisin rakenteellinen kehitys ei olisi kuulostanut siltä kuin se olisi jäänyt puolitiehen. toisaalta ehkä biisi pysyy näin paremmin kasassa. parempi suoritus edelliseen levyraatiehdokkaaseen verrattuna.
+2   +1 +2
 
9
Kostiainen 12.10.2014
Mystistä jytkettä avaruussaundeilla. Genreen kuuluva saundi alkoi puolentoista minsan kohdalla. Välttämättä en olisi sitä kaivannut. Alku oli erinomainen. Loppua kohti alkoi puuduttamaan. Silti ysi.
+2   +1 +2
 
9
vvaurio 08.10.2014
Kivasti polkeva basari tässä, tykkään. Toi biisinläpi kantava syna toimii ihan kivasti, tosin tuntuu ehkä vähän että särkee paikoin vähän liikaa jotenkin. Neljän minuutin kohalla alkava syna olis saanu ehkä kehittyä vähän dominoivampaan asemaan. Muuten tosi kivasti hämäriä saundeja kyllä.
+2   +1 +2
 
Peloukoufa 08.10.2014
Levyraati XI: Tätä jo edellisessä raadissa pelästyin, eikä tässäkään selvitä ilman ihmettelyä. Pituus ei sinänsä välttämättä luotaantyöntävä ja jännittävää soundimaisemaa. Taitavaa varmaankin lajissaan, mutta ei henkilökohtaisesti sykähdytä ihmeemmin. Kovasti odotin sellaista koukkua joka olisi nykäissyt, ja tuossa neljän minuutin kohdalla luulin sellaista olevan tarjolla, mutta ei ehkä kuitenkaan. Kuuntelukokemus jäi vähän vaisuksi. En edelleenkään ymmärrä instrumentaaleja ja konesellaisia sitäkin vähemmän.
+2   +1 +2