Evil Nokkaeläin Soul

jm8k | 28.01.2006 | Suomipsyke
4:53

JEA!

8.00   583 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 184370 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
accent 29.01.2006
Kick näin ens alkuun on hieno ja tömäkkä. Ei olla sorruttu niihin perinteisimpiin juttuihin saundien osalta. Jännästi biisi soljuu eteenpäin mutta hieman liian sekavasti joissain kohti. Ripaus houseakin on sisällytetty joukkoon, ainakin jotkut kohdat muistuttavat hieman jotain acid housea. Omaperäistä ja hieman mikserin keskitasoa parempaa genressään.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 29.01.2006
Electro-sirkustahan tämä, selvästikin. Nokkavia huilusaukkoja ja lentäviä lautaskirahveja, näen ne jo edessäni, vieressäni kahvikuppi maksalaatikkoa täynnä, kera hunajan ja suolatikkujen, oi, ja vielä Akrobatiaa taitavia fruktoosihedelmiä, ne tästä puuttuivatkin. :o No, mutta eipä taida sitä olla, tämä on peitetarina! Ei hämäys onnistunut, vaan alta paljastuukin jotain aivan uskomatonta ja hiukan Ahjola-trackejakin kopioiden(hmm, taisi sitä ollakin). Rummut pelaavat kyllä aika outoon tahtiin, kick ehkä muutaman aavistuksen liian kovalla, mutta kyllä hihatit, clapit ja muut villitykset iskivät ja aika pirun hyvin jopa, kun padit ja muu sirkus-meininki heittäytyvät soppaan mukaan ja niin, sen pienen hetken verran, tunnen itseni mielisairaaksi, lukkojen takana muurolassa tai missä lie... ja huh, jokos tämä loppui? Nähtävästi joo, mutta kyllä. Häröä tavaraa, kyllä, tähänhän voisi jopa tottuakin, mutta ehkä turhan paksua mulle, meinaa hermotkin poksahtaa tätä menoa, kun kuuntelukerta saavuttikin jo sen neljännen rajan... jotain hypnoottistakin tämä biisi omaa ja selvästi, en kai muuten näin pitkään kuuntelisi tai sitten se johtuu vain tästä mielenkiintoisesta äänimaisemasta, hmm, sama asia muuten... no kuitenkin, hyvä biisi, ansaitsee kuuntelunsa ja numeron, joka ikävä kyllä rajoittuu vain kasin maille, no ei se mitään, kolme(neljä?) biisiä kun vielä kommentoida pitää. :>
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat